LG G5 – l-au îndoit și pe acesta [VIDEO]

Fiecare lansare a unui nou gadget atractiv este însoțită de un test foarte agresiv, iar LG G5 nu reprezintă o excepție de la regulă.

În ultimii ani, am văzut tot mai multe experimente pe YouTube în care dispozitive mai mult sau mai puțin scumpe sunt supuse unor teste surprinzător de agresive de dragul unui număr cât mai mare de vizualizări. Inițial, a fost vorba de scenarii plauzibile a căror utilitate era reală, precum scăparea unui telefon de pământ. În momentul în care ajungi să tragi cu mitraliera într-un Xbox, în schimb, nu mai înțeleg valoarea reală a unui asemenea clip.

Trecând însă pentru motivația din spatele unor astfel de teste, la scurt timp după lansarea oficială a mult așteptatului LG G5, cineva s-a încumetat să testeze în condiții absurde nivelul de anduranță al aparatului. Ciclul de acțiuni la care a fost supus aparatul a inclus zgârierea sa, arderea cu o brichetă și, nu în ultimul rând, îndoirea carcasei. Aceasta din urmă s-a reflectat într-un rezultat surprinzător pe care îl puteți vedea la finele clipului.

Promovat ca fiind unul dintre primele smartphone-uri modulare, deși poate fi folosit în tandem cu un amalgam de extensii, LG G5 este surprinzător de rezistent. În definitiv, acesta este creat aproape exclusiv din metal. Singura excepție de la această regulă este derivată din așa numitul Magic Slot, pe care îl puteți vedea la baza telefonului. În ceea ce privește calitatea construcției ecranului, ar fi bine să încercați să nu-l zgâriați, deoarece consecințele sunt destul de dureroase.

Una peste alta, LG G5 este încă smartphone de top cu puncte forte și puncte slabe. Este foarte performat, datorită componentelor hardware de actualitate din interior, similare la capitolul procesare cu cele dintr-un Galaxy S7. Din păcate, nu este imun la trânte, cum, de altfel, nu s-ar aștepta nimeni să fie.

06:49 04.04.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video