Lenovo ThinkPad Stack Mobile Projector e perfect pentru prezentări

Lenovo ThinkPad Stack Mobile Projector e perfect pentru prezentări

Cu ocazia CES 2016, cei de la Lenovo și-au extins portofoliul de produse cu o varietate foarte mare de gadgeturi, printre care și Lenovo ThinkPad Stack Mobile Projector. 

Consumer Electronics Show 2016 se desfășoară în aceste zile la Las Vegas în Statele Unite, iar cei mai importanți jucători din industrie s-au grăbit deja să anunțe o varietate impresionantă de echipamente electronice. Multe dintre ele sunt upgrade-uri aduse unor dispozitive mai vechi, dar există și echipamente complet noi. Din a doua categorie face parte noul Lenovo ThinkPad Stack Mobile Projector.

Ilustrat în imaginea de mai sus, Lenovo ThinkPad Stack Mobile Projector este un proiector micuț și portabil, dar dotat cu cele mai noi tehnologii pentru a vă face viața mai ușoară. Dedicat în special mediului business, de aici și prezența termenului ThinkPad în denumire, gadgetul s-ar putea să fie suficient de mic pentru a fi strecurat într-un buzunar, confom celor de la Lenovo.

În orice caz, indiferent dacă-l strecurați în geacă sau îi dați drumul în ghiozdan, vă veți bucura să aflați că Lenovo ThinkPad Stack Mobile Projector este un proiector HD cu o rezoluție nativă 720p și o putere luminoasă de 150 de lumeni. Deși puteți opta pentru proiecția cu fire atunci când îl folosiți, dacă aveți o fascinație pentru comuniații wireless, puteți proiecta conținut folosind atât standardul Miracast, cât și AirPlay. În teorie, noul proiector al celor de la Lenovo au fost gândit pentru a fi folosit la priză, dar se descurcă și aproximativ două ore cu bateria internă. Un mic difuzor de un Watt ar trebui să fie suficient pentru o coloană sonoră discretă în timpul unei prezentări.

O altă particularitate interesantă a Lenovo ThinkPad Stack Mobile Projector ține de cuvântul Stack (Stivă) din denumirea produsului. Astfel, puteți cupla acest produs la alte echipamente din aceeași gamă, precum hard disk-uri externe sau stații de încărcare fără fire adiționale.

Disponibil începând cu luna aprilie a acestui an, Lenovo ThinkPad Stack Mobile Projector va avea un preț de achiziție de 400 de dolari.

Citește și: