„Jon Snow” va juca rolul principal în Call of Duty Infinite Warfare

Jon Snow va juca rolul principal în Call of Duty Infinite Warfare

Actorul din spatele popularului personaj Jon Snow din Game of Thrones își va face simțită prezența în următorul Call of Duty – Infinie Warfare.

Nu este un concept complet nou ca marile studiouri de dezvoltare ale unor jocuri să angajeze actori de renume în viitoarele titluri. Anul trecut, Kevin Spacey a făcut valuri în Call of Duty Advanced Warfare, cu toate c a fost personajul principal negativ.

Același destin îl așteaptă acum pe Kit Harrington, individul pe care s-ar putea să-l recunoașteți prin prisma lui Jon Snow. În contextul în care admirația fanilor pentru respectivul caracter din Game of Thrones a explodat în ultimul an, de la decesul său în ultimul episod din sezonul trecut, Activision nu putea să-și aleagă un moment mai bun pentru a-l angaja.

Ca urmare a acestui contract, Kit Harrington va fi personajul central negativ din Call of Duty Infinite Warfare, liderul unei grupări teroriste intitulate Settlement Defense Front. Aceasta din urmă este o organizație radicală fictivă al cărei scop unic implică distrugerea definitivă a planetei noastre.

,,Kit este un talent uimitor și un profesionist în costum.” Taylor Kurosaki, unul dintre directori Infinity Ward responsabil de narațiunea noului joc CoD este foarte încântat de colaborarea cu actorul din Game of Thrones. Din câte se pare, Harrington este foarte implicat în rolul pe care îl interpretează în populara franciză și are un talent înăscut în a petrece timp într-un costum de captură a mișcării. ,,Abia așteptăm ca fanii să vadă cum Kit intepretează un cu totul al tip de caracter.

Similaritățile dintre un film popular de acțiune și Call of Duty Infinite Warfare nu se opresc însă la angajarea lui ,,Jon Snow” în rolul principal. Foarte implicat în proiect și în definirea caracteristicilor personajului a fost și regizorul Guy Ritchie, pe care s-ar putea să-l cunoașteți pentru că a scris și regizat filme precum Snatch sau Sherlock Holmes.

Un clip cu Harrington în costum a început să circule online de câteva zile și-l puteți vedea aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo