Cât de bine arată Call of Duty Modern Warfare reinventat în 2016

Cât de bine arată Call of Duty Modern Warfare reinventat în 2016

În speranța că vor atrage și mai mulți utilizatori în universul Call of Duty, dezvoltatorul din spatele noului titlu din serie a promis că va oferi gratuit un Modern Warfare Remastered împreună cu noul joc.

Nu au trecut decât câteva zile de la anunțul legat de Call of Duty Infinite Warfare, dar deja suntem bombarați cu informații suplimentare despre noul titlu. Cel mai important detaliu ține de compatibilitatea cu vechile console. Deși au fost foarte mulți care au sperat că Activision nu va neglija posesorii de Xbox 360 și PlayStation 3, devenise pur și simplu prea laborios procesul de portare încât se se justifice economic. Ca urmare, Infinte Warfare va fi disponibil doar posesorilor de PS4, Xbox One și PC.

La momentul anunțării Call of Duty Infinte Warfare, mulți au rămas uimiți la aflarea veștii că în pachetul jocului va fi inclusă și o versiune actualizată de Modern Warfare. Aceasta va purta numele de Call of Duty Modern Warfare Remastered și este foarte important să rețineți că nu va fi disponibilă pentru achizție separat, doar împreună cu noua creație a celor de la Infinity Ward.

Pentru că este destul de greu de apreciat ce înseamnă Remastered în asociere cu Modern Warfare, tocmai a fost publicat un clip comparativ pentru a înțelege mai bine efortul din spate al dezvoltatorului. Nu de alta, dar Call of Duty MW are oricum o grafică decentă și în ziua de azi și ne-am fi așteptat ca transformarea să nu fie foarte radicală. Nu este însă deloc așa.

Call of Duty Modern Warfare Remastered arată mult mai bine decât versiunea originală, iar clipul postat de Giuseppe Nelva de la DualShockers ilustrează foarte bine diferențele. Puteți vedea texturile actualizate, animațiile mult mai naturale, cât și efectele de umbre și lumini mult mai spectaculoase. Per ansamblu, se pare că vorbim de un joc complet nou, iar în contextul în care îl veți primi gratuit împreună cu Infinite Warfare, investiția este una foarte atrăgătoare.

Citește și: