iPhone 8 este deja în lucru și promite un design diferit

iPhone 8 este deja în lucru și promite un design diferit

Deși multe persoane încă așteaptă să-și cumpere ultimul flagship de la Apple, deja au apărut zvonuri cu privire la iPhone 8.

Conform informațiilor ce au apărut în ultimele zile, Apple deja se preocupă de aspectele hardware ale noului iPhone 8, următorul flagship al companiei, ce va fi lansat anul viitor. Veștile vin de la biroul companiei din Israel, unde se lucrează deja la noul telefon.

Cele mai importante zvonuri cu privire la design-ul noului telefon se referă la ecran. Se pare că acesta va introduce un design edge-to-edge pentru display, eliminând complet bezelul, inclusiv în părțile de sus și de jos, unde există camera frontală și senzorul de amprentă.

Momentan se lucrează la iPhone 8 în Herzliya, Israel. Un angajat ce nu și-a dezvăluit identitatea afirmă că aici se lucrează la toate produsele noi. Acesta a folosit în mod specific termenul ”iPhone 8”, intrigându-i pe interlocutori, deoarece în mod firesc, următorul iPhone ar trebui să fie iPhone 7S.

iPhone 7S ar putea să vină la anul, iar iPhone 8 ar fi pregătit pentru lansare în 2018, deoarece Apple are un interval de doi ani între lansările de noi telefoane. Cu toate acestea, există o serie de zvonuri ce indică faptul că Apple s-ar pregăti să renunțe la tiparul de nume instituit pentru telefoanele iPhone. Astfel, în loc de iPhone 7S, am putea avea direct un iPhone 8 în 2017. Există posibilitatea ca numărul să dispară, de asemenea.

iPhone 8 va veni și cu o cameră mai bună decât iPhone 7, dar asta deja e ceva normal, dacă urmărim îmbunătățirile pe care le-au primit telefoanele de-a lungul timpului. Angajatul Apple a mai adăugat că fabrica din Herzliya se ocupă de ”produse noi” aici, dar că nu asamblează telefoane.

Un al doilea angajat a susținut că ”nu poate” vorbi despre ceea ce face Apple în Israel, iar un angajat al serviciului de pază le-a transmis jurnaliștilor că nu pot discuta cu nimeni din firmă fără să aibă o invitație.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: