iPhone 7 va avea căști wireless cu o tehnologie similară Bluetooth

iPhone 7 va avea căști wireless cu o tehnologie similară Bluetooth

Am stabilit deja că lansarea iPhone 7 este cel mai important eveniment al Apple de anul acesta. iPhone 7 se lansează miercuri, la ora 20.00 a României, odată cu iPhone 7 Plus. Lansarea iPhone 7 va putea fi urmărită live, iar noi vă vom ține la curent cu evenimentele în acest articol.

Toți pasionații de tehnologie așteaptă iPhone 7 cu sufletul la gură, fie că vorbim despre fanii Android (care sunt curioși dacă noul smartphone cu iOS poate concura cu cele cu sistemul de operare Google), sau de fanii Apple (care vor să afle dacă merită să facă un upgrade sau dacă trebuie să mai aștepte un an pentru a-și schimba telefoanele).

Ming-chi Kuo, analist al KGI Securities, a „scăpat” o mulțime de informații despre iPhone 7 în weekend, iar una dintre cele mai intrigante ar fi lipsa jack-ului pentru căști. iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi primele telefoane Apple care nu vor avea acest port. Spaţiul eliberat de ieşirea de 3.5 mm va fi ocupat cu un senzor care va îmbunătăţi sistemul 3D Touch. De asemenea, Kuo crede că noul telefon va avea EarPods care folosesc un conector Lightning, dar a mai spus și că Apple lucrează la propria tehnologie wireless, care va fi folosite pentru o pereche de căști high-end.

„Credem că Apple va poziționa Beats pe piața mid-range, odată ce lansează propriile căști cu Bluetooth”, a scris acesta, citat de The Verge. „Mai credem și că Apple va avea propriul cip de comunicare similară Bluetooth, având în vedere cerințele pentru economisirea energiei, specificațiile și potențiala creștere rapidă a expedierilor de căști Bluetooth”. Căștile wireless ale Apple s-ar putea numi AirPods, iar Kuo crede că gigantul din Cupertino și-ar putea dori să aplice cipul wireless și caselor inteligente și produselor automobile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: