iPhone 7 Plus e folosit deja de celebritățile taiwaneze

iPhone 7 Plus e folosit deja de celebritățile taiwaneze

Pe lângă sute de zvonuri despre iminentele variante de iPhone 7, se pare terminalul tocmai a ajuns să fie folosit în public înainte de lansarea oficială.

Jimmy Lin este un actor foarte popular în Asia. Respectivul taiwanez are un CV foarte impresionant când vine vorba de telenovele, muzicaluri și alte câteva tipuri de pelicule.

Același Jimmy Lin însă, ar și o fascinație pentru tehnologie care, deja de câțiva ani, îi este alimentată de cineva de la Apple. Nu de alta, dar se pare că a reușit să pună mâna pe un iPhone 7 Plus cu aproximativ o lună înaintea tuturor.

În principiu, ați fi tentați să credeți că această imagine este doar un șiretlic de meditizare a lui Jimmy Lin.

Artistul însă, are deja suficient de multe precedente în circumstanțe similare încât să ne convingă că nu este deloc așa. În urmă cu aproximativ trei ani, a fost primul care a arătat camerelor cum va arăta accesibilul iPhone 5C.

În 2014, același lucru s-a întâmplat cu iPhone 6, într-o perioadă în care aproape nimeni nu se aștepta la o distanțare atât de mare de designul cu care ne obișnuisem ca utilizatori de iPhone 5 și 5S.

În acest caz particular, același Jimmy Lin se joacă într-o cafenea cu un iPhone 7 Plus. Dispozitivul este ușor de identificat datorită camerei de pe spate.

Aparent, terminalul va avea două camere principale, deși nu este foarte clar modul în care acestea vor funcționa sau care va fi calitatea conținutului generat.

Dacă e să fim realiști, vedeta taiwaneză ar putea avea în mână o clonă de iPhone 7, care, cu siguranță, se comercializează deja în China. Un prototip funcțional sau o variantă nefuncțională a aparatului, dummy unit, menită să te ajute să te obișnuiești cu forma, reprezintă alte două posibilități.

Lansarea iPhone 7 va avea loc în prima săptămână din septembrie, iar telefoanele vor ajunge în magazine după câteva săptămâni, la mijlocul sau spre finalului lunii viitoare.

jimmy-lin-iphone-7-plus

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo