Instagram testează un nou design, mai urât decât cel actual

Instagram testează un nou design, mai urât decât cel actual

E firesc ca cele mai folosite aplicații să primească actualizări din când în când, dar singura dorință modestă a utilizatorilor ar fi ca schimbările să fie pozitive.

Recent, unii dintre utilizatorii care au actualizat aplicația Instagram, au văzut un design destul de diferit de cel cu care erau obișnuiți. Pictogramele par mai plate și lipsite de culoare, iar designul per total e considerabil mai sec. Puteți vedea asta în capturile de ecran de mai jos, pe care le-am „furat” de la Mashable. Astfel, vedem o comparație între designul actual și cel testat:

Instagram - design nou in teste

Din punctul nostru de vedere, chiar dacă unul dintre motivele pentru care îndrăgim Instagram e că mizează pe simplitate, nici o variantă atât de alb-negru nu e o alegere înțeleaptă. Butonul pentru cameră arată ca o cameră în cadrul noului design, iar asta face bara de activitate anostă. Cât despre buton de activitate, care în mod normal era reprezentat de o inimioară într-o cutie de comment, ar fi înlocuit cu o simplă inimă. Vestea bună e că un purtător de cuvânt al Instagram a spus că e un design test doar și că echipa din spatele aplicației încearcă des design-uri noi, pe un procent mic al comunității globale. Așadar, nu are sens să ne impacientăm deocamdată.

Așadar, funcțiile acestea, până nu sunt făcute oficiale, reprezintă doar o mică joacă a dezvoltatorilor. Să sperăm că vor rămâne în acest stadiu și că nu vor strica frumusețea celei mai folosite aplicații pentru a distribui frumusețe. De asemenea, a fost „depistată” recent o bară de căutări, utilă pentru a găsi mai ușor oameni în lista de urmăritori a unei persoane. Între timp, a dispărut, dar aceea e o funcție pe care chiar ne-am dori să o vedem. Devine destul de obositor să dai scroll la infinit până găsești persoana căutată, în eventualitatea în care i-ai uitat numele.

Instagram - buton de search

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: