IFA 2016: Inspirate din seria Surface, hibridele Lenovo Miix 510 se comportă impecabil

IFA 2016: Inspirate din seria Surface, hibridele Lenovo Miix 510 se comportă impecabil

Sistemele Microsoft Surface nu sunt neapărat cele mai populare din lume, dar respectivul format de hibrid a inspirat multe creații precum Lenovo Miix 510.

Este ușor să te îndrăgostești de un sistem hibrid. Acestea folosesc un design atrăgător, sunt la fel de sprintene precum un laptop clasic, dar în cele mai multe cazuri reușesc să vină la pachet cu o autonomie peste medie. Ar fi fost ideal să folosească un design nemaiîntâlnit, dar nu prea mai ai cum să reinventezi o tabletă ce poate fi cu ușurință atașată de o tastatură inclusă în pachet. Respectivul design a fost perfecționat de către Microsoft prin intermediul primei generații de Surface, dar s-a aflat la baza multor creații similare estetic.

De această dată vorbim de Lenovo Miix 510, o familie de sisteme cu diverse configurații care v-ar putea aduce aminte de Surface Pro, dar au și câteva atuuri proprii. Utilizabil atât ca tabletă, cât și ca laptop, Miix 510 este ideal pentru un pic de productivitate în deplasare combinată cu un grad suplimentar de creativitate derivat din prezența stilusului.

Ca performanță și, în funcție de buget, Miix 510 poate fi achiziționat cu un procesor Intel Core de generația a șasea, până la Core i7. Indiferent de varianta pentru care veți opta, la pachet veți avea un display de 12,2 inci ce se poate sprijini de unul singur pe masă atunci când îl folosiți ca tabletă, prin intermediul unui stand integrat. Sistemul de operare preinstalat va fi ultima versiune de Windows 10, pentru a nu vă limita în nici un fel scenariile pe care urmează să le fac. Conectivitatea LTE este o particularitate interesantă pentru Lenovo Miix 510, dar se pare că nu va fi prezentă în toate versiunile disponibile pe piață.

Începând cu luna octombrie a acestui an, prețul pentru un hibrid Lenovo Miix 510 este de 600 de dolari, atât la magazinul oficial al producătorului, cât și la parteneri de pe întregul mapamond.

Playtech se află la IFA 2016 și vă aducem cele mai interesante informații despre lansările de acolo.

Lenovo-Miix-510_12

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo