Inițiați gratuit apeluri video în grup pe mobile prin Skype

Cei care sperau să poate purta conversații video cu mai multe persoane simultan pe mobil prin Skype, vor avea în curând această posibilitate.

Skype este considerat unul dintre cele mai populare servicii online pentru apeluri video de pe mapamond. Acest fapt se datorează și faptului că are cea mai mare vechime. În definitiv, prin intermediul clipului de mai sus celebrează 10 ani de existență.

Pentru a celebra aniversarea prin intermediul unui gest nobil, oficialii companiei au anunțat că în curând veți putea avea purta conversații video simultan cu mai mulți indivizi pe smartphone și tabletă. Funcția este disponibilă pentru utilizatorii de Skype pe desktop deja de câțiva ani, dar abia de anul acesta va putea fi utilizată și de cei care folosesc Skype pe alte platforme decât PC sau Mac. ,,Astăzi, suntem entuziasmați să anunțăm următoarea evoluție – apeluri video în grup pe Android, iPhone, iPad și Windows 10 Mobile.” Anunțul a fost făcut pe blogul companiei printr-o postare de către Gurdeep PalL

Având în vedere că update-ul de funcționalitate este unul foarte important, procesul de propagare se va desfășura în etape. Ca urmare, nu vă așteptați ca totul să se petreacă de pe o zi pe alta. În schimb, în următoarele săptămâni va apeluri în grup vor fi disponibile pentru toți utilizatorii serviciului pe mobil. Nu se știe momentan dacă se va materializa printr-o nouă versiune a aplicației, sau iterația pe care o folosiți la această oră este deja compatibilă cu noua funcție.

Dacă ardeți de nerăbdare și sunteți foarte curioși cu va fi implementată funcția descrisă mai sus pe iOS, Android și Windows 10 Mobile, vă puteți înregistra pe website-ul companiei pentru a vă afla printre primii care vor avea acces. Este suficient să vă completați adresa de email, ID-ul pe care îl folosiți pe Skype, țara și dispozitivul pe care folosiți Skype cel mai mult.

skype-group-calls-341x640

07:10 13.01.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video