Icon8 e alternativa Prisma pentru Facebook Messenger

Icon8 e alternativa Prisma pentru Facebook Messenger

Dacă nu te-ai plictisit deja de pozele artistice făcute cu ajutorul Prisma, acum ai o alternativă mult mai accesibilă, care funcționează direct din Facebook Messenger.

Icon8 este un serviciu disponibil atât pentru Telegram, cât și pentru Facebook Messenger, care adaugă filtre artistice fotografiilor tale. Totuși, modul de funcționare este destul de simpatic. Tot ce ai de făcut este să incluzi o imagine în conversația ta cu robotul Icon8, iar acesta îți va trimite poza editată aproape instantaneu.

Prima imagine pe care o primești este trecută printr-un filtru ales la întâmplare, dar ai șase opțiuni posibile. Filtrul care seamănă cel mai mult cu cele ale Prisma este Gloss. Desigur, poza va veni la pachet cu un mic logo în colțul drept inferior. La urma urmei, e o aplicație gratuită.

Există destul de multe aplicații care vor să imite Prisma, apărute rapid după fascinația pentru această nouă modalitate de editare a fotografiilor. Icon8 nu este neapărat cea mai bună dintre ele, dar e drăguț că poți să o folosești din Messenger și că nu e nevoie să descarci o aplicație adițională. Este disponibilă, după cum am menționat mai sus, atât pentru Messenger, cât și pentru Telegram.

Lansată în urmă cu aproximativ două luni, Prisma a făcut valuri în industrie prin modul unic de a vă transforma fotografiile. Deși la prima vedere putea fi considerată o nouă aplicație de filtre, în practică, efortul din spatele reinventării selfie-urilor voastre era mult mai complex și implica utilizarea de rețele neurale. Fotografiile din telefon erau urcate pe un server înainte de a fi transformate și trimise înapoi către utilizatorul aplicației.

Citește și: