Honor 6X: cum va arăta smartphone-ul ieftin cu cameră dublă  

Honor 6X: cum va arăta smartphone-ul ieftin cu cameră dublă  

Mai multe poze au apărut pe internet cu unul dintre viitoarele terminale ale chinezilor de la Huawei. Este vorba de Honor 6X, posibil cel mai ieftin telefon cu cameră dublă.

Cel mai probabil acesta se vrea o variantă îmbunătăţită a lui Honor 5X și probabil va avea câteva dintre cele mai bune caracteristici ale lui Honor 8. Foarte multe detalii legate de specificații nu sunt cunoscute momentan, în afară de camera dublă și senzorul pentru amprentă care se observă foarte clar în imagini.

Dacă plecăm de le modelul Honor 8, care are la rândul său o cameră dublă, putem face unele presupuneri legate de ce vom vedea la Honor 6X. Astfel, cel mai sigur, nu vom vedea nici la 6X tehnologia Leica, iar principalul rival pe piață al noului smartphone va fi Xiaomi Redmi Pro (în China). Totodată, cei de la Huawei mizează pe captarea interesului cumpărătorilor pentru camerele duble, interes care s-a mărit odată cu lansarea noului iPhone 7 Plus.

Având în vedere că Honor 5X costă în jur de 200$ și că, mai mult ca sigur, 6X va fi cel care îl va înlocui, viitorul smartphone chinezesc ar putea reprezenta o opțiune demnă de luat în considerare de către cei care folosesc telefonul pentru fotografii.

huawei honor 6x

Deși specificațiile exacte nu sunt cunoscute la momentul actual, cel mai probabil Honor 6X va veni cu Android 6.0 Marshmallow, conexiune 4G LTE și va fi dual-SIM. De asemenea, sunt șanse mari să păstreze mai multe caracteristici de la Honor 5X precum ecranul de 5.5-inch cu rezoluție de 1920 x 1080 și un procesor Snapdragon mid-range. Cel mai probabil, va fi vorba despre modelul Snapdragon 625, găsit și pe telefoanele Nova, lansate în cadrul IFA 2016.

Nu există încă o dată de lansare, dar faptul că smartphone-ul a fost verificat de TENAA (companie chinezească de certificare a echipamentelor de telecomunicații) sugerează că nu va mai dura mult până când va fi lansat în mod oficial în China. Mai mult, pentru că Honor își vinde dispozitivele și pe piața internațională, există șanse foarte mari ca Honor 6X să aibă și o lansare globală în viitor.

huawei honor 6x 1

Autor: Andrei Geornoiu

Citește și:
Etichete: