Hillary Clinton ar putea declasifica toate documentele despre OZN-uri

Hillary Clinton ar putea declasifica toate documentele despre OZN-uri

Acum puțin timp, scriam că CIA a dat publicității mai multe dosare secrete din anii 1950, legate de farfurii zburătoare și presupuse întâlniri cu extratereștri. Imaginile au fost prima oară publicate în 1978, și conțin cel puțin 100 de cazuri considerate de CIA ca neavând nicio explicație plauzibilă.

Deși sunt șanse foarte mari să fie doar o strategie de promovare, John Podesta, director al campaniei prezidențiale pentru Hillary Clinton, a declarat că a convins-o pe aceasta să declasifice orice documente guvernamental legat de obiectele zburătoare neidentificate. Motivul ar fi faptul că oamenii pur și simplu merită să cunoască secretele ținute atât timp.

Nu ar fi prima oară când extratereștrii își fac apariția într-o campanie a lui Clinton. În ianuarie, aceasta a declarat pentru New Hampshire că va răspunde tuturor întrebărilor legate de cât știe, de fapt, guvernul american despre extratereștri. De asemenea, în 2005, Bill Clinton a spus că a încercat să intre în orice document X pe care guvernul l-ar putea avea în posesie. Podesa, a fost în trecut și consilier senior pentru Barack Obama. La un moment dat, și-a numit incapacitatea de a afla adevărul despre OZN-uri drept unul dintre cele mai mari eșecuri din cariera sa în guvern.

Citește și: