hearO este o boxă Bluetooth ascunsă într-o minge de tenis

hearO este o boxă Bluetooth ascunsă într-o minge de tenis
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
14:50 07.07.2016

În fiecare an, se aruncă surprinzător de multe mingi de tenis care ar fi putut să fie refolosite ca boxe Bluetooth, iar hearO materializează acest concept.

La fiecare meci de tenis pe care l-ați văzut vreodată, jucătorii și așa numiții băieți de mingi sacrfică pe parcursul unei partide foarte multe mingi de tenis. Aproape de fiecare dată, acelea nu mai sunt refolosite ci, în schimb, sunt aruncat în mod industrial.

Alternativa la practica descrisă mai sus vine de la Richard Moss, acesta are o idee mult mai bună, colectându-le și trânsformându-le, după cum se poate vedea în imaginea de mai sus, într-o minge de tenis. Înainte ca acest nou produs, intitulat hearO să fie produs în masă și, eventual, să ajungă în magazine, are însă nevoie de ajutorul vostru financiar.

Asta se traduce printr-o campanie de finanțare care are toate șanse să se finalizeze cu succes. Cu 21 de zile rămase, mingea minune a strâns deja aproape 25% din suma dorită.

Partea interesantă a proiectului este că Richard Moss, inginerul din spate, a făcut eforturi pentru a crea un gadget versatil ce se aude foarte bine și are o viață foarte lungă. Pornind de la aceste premise, până și grilajul de plastic responsabil de difuzarea sunetului în atmosferă include găuri dispuse în modelul spiralei lui Fibonacci pentru o mai bună proiecție.

Pentru a nu-i afecta rezistența și influența designul arăgător, încărcarea hearO se desfășoară fără fire, printr-un dock electromagnetic pe care îl puteți vedea în imaginea de mai sus. Acesta din urmă a fost creat de la zero cu scopul de a se potrivi perfect cu curbura mingii. Flexibilitatea naturală a cauciucului dintr-o minge de tenis este de asemenea importantă, deoarece facilitează un nivel de anduranță sporit al produsului final.

În definitv, puteți percepe acest produs ca o idee inovativă de reciclare pentru niște mingi care, în orice alte circumstanțe, ar fi ajuns într-un câmp sau, mai grav decât atât, în ocean.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Ubergizmo