Google Pixel se vinde ca pâinea caldă și are o autonomie foarte bună

Google Pixel se vinde ca pâinea caldă și are o autonomie foarte bună

Google a mers anul acest pe urmele Apple și a decis să-și creeze propriile telefoane, intitulate Pixel. După cum era de așteptat, acestea au fost un succes răsunător.

La momentul anunțării smartphone-urilor Pixel, mulți și-au ridicat întrebări legate atitudinea gigantului din Mountain View față de programul Nexus. În definitiv, acelea erau niște gadgeturi foarte bune ce au ajuns în magazine de-a lungul anilor și au ajutat de fiecare dată companiile încasările companiilor producătoare.

Gestul celor de la Google are însă mari șanse să vină cu beneficii importante pentru toți utilizatorii Android. Interacționând în mod direct cu utilizatorii prin intermediul noilor aparate, compania americană poate înțelege mult mai bine ce își doresc aceștia. Care sunt funcțiile care îi încântă și cât de mare este interesul lor pentru niște terminale cu Andoid de la un nou jucător în piață.

Feedback-ul a venit imediat după începerea comercializării noilor telefoane și se pare că toate stocurile inițiale sunt epuizate. Conform 9to5Google, este foarte dificil, dacă nu imposibil, să mai achiziționați în următoarele săptămâni un Google Pixel. Varianta mai mică de Pixel, are un termen de livrare estimat de 23-25 noiembrie, în timp ce varianta mai mare vă permite să vă înscrieți pe o listă pentru a primi o notificare.

Trecând peste aceste circumstanțe, au apărut deja și primele articole de opinie vizavi de abilitățile dispozitivelor Google. Conform unui prim-review ajuns pe Reddit, un proaspăt posesor de Google Pixel s-a arătat foarte încântat de autonomia gadgetului său. În condiții de utilizarea normală, telefonul pare să vă ofere aproximativ 20 de ore de baterie. Testul a început la 9 dimineața și, conform capturilor de ecran de mai jos, la 10:30 seara, bateria era la 40% și, conform estimărilor, ar fi trebuit să se descurce alte 8 ore.

Asta nu înseamnă sub nici o formă că puteți pleca cu telefonul câteva zile în pădure, dar, cu siguranță, se traduce prin abilitatea sa de a vă ține mai mult de o zi departe de priză. În definitiv, este foarte relaxant să știi că nu trebuie să alergi pe parcursul zilei după un încărcător.

google-pixel-phone-battery-life2

Citește și:
Sursa: Ubergizmo