Galaxy S7 Active va fi un gadget impresionant și andurant

Galaxy S7 Active va fi un gadget impresionant și andurant

Fanii smartphone-urilor cu un grad sporit de rezistență se vor putea orienta în curând către un Galaxy S7 Active.

Aproape în fiecare an, cei de la Samsung fac un efort pentru a realiza o versiune mai andurantă a vârfului lor de gamă. Cu excepția Galaxy S6, telefoanele de top recente din portofoliul companiei sunt rezistente la apă, dar o versiune Active de Galaxy S înseamnă mult mai mult decât atât.

În 2015, este foarte probabil să vă aduceți aminte că Galaxy S6 Active s-a comercializat exclusiv prin intermediul operatorului american de telefonie AT&T. Având în vedere sigla de pe spatele randărilor de mai jos, sunt șanse foarte mari să se întâmple exact același lucru și în cazul Galaxy S7 Active. Pe de altă parte, s-ar putea să fie doar o chestiune de timp până când noul aparat va ajunge în alte colțuri ale lumii decât SUA și la alți operatori.

În ceea ce privește specificațiile, vă puteți aștepta ca sufixul Active să se transpună într-un format un pic mai mare ale dispozitivului, cu margini mai groase. Motivația din spatele acestor schimbări pe partea de design va avea legătură, în primul rând, cu rezistența sporită. În plus, va include o baterie de 4000 mAh, cu 33% mai mare decât acumulatorul standard inclus în Galaxy S7.

În rest, noul S7 Active va fi construit în jurul unui panou de 5,1 inci cu o rezoluție QHD, de tip Super AMOLED. Partea de procesare va consta într-o combinație dintre un Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4GB RAM și o memorie internă de 32GB. Va veni preinstalat cu Android 6.0 Marshmallow. Amatorii de capturi foto video vor fi nevoiți să se rezume fie la camera principală de 12 megapixeli, fie la cea pentru selfie-uri de 5 megapixeli.

Galaxy S7 ar trebui să ajungă în magazine începând cu 10 iunie și va avea o grosime de 9,9 milimetri în cel mai gros punct al său combinată cu o greutate de 185 grame.

galaxy s7 active gs7-active

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI