Finala Euro 2016: Cum a reacționat internetul la victoria Portugaliei

Finala Euro 2016: Cum a reacționat internetul la victoria Portugaliei

În finala Euro 2016, Portugalia a câștigat pentru prima oară titlul de Campioană Europeană împotriva Franței, țara-gazdă a meciului.

Golul victoriei a fost marcat în minutul 109 de către Eder. Naționala de fotbal a Portugaliei a ajuns cu greu în finala EURO 2016. A trecut de grupe cu emoții, după 3 egaluri: 1-1 cu Islanda, 0-0 cu Austria și 3-3 cu Ungaria.

Formația lusitană a trecut și de Croația cu 1-0 (în prelungiri, 0-0 la finalul celor 90 de minute), dar și de Polonia cu scorul de 5-3 la penalty-uri. Singura echipă pe care Portugalia a bătut-o în intervalul celor 90 de minute a fost Țara Galilor, cu scorul 2-0. Este primul Campionat European pe care îl câștigă lusitanii. Au fost aproape de a triumfa în 2004, pe teren propriu, când au ajuns în finală, dar au fost învinși de Grecia, acest lucru fiind o surpriză pentru toată lumea.

Cu siguranță, unul dintre momentele de cumpănă ale meciului a fost cel în care Cristiano Ronaldo s-a accidentat, în minutul 9, după un duel cu Dimitri Payet. Starul portughezilor a încercat să continue meciul, chiar dacă a acuzat dureri la genunchiul stâng, dar s-a prăbuşit pe teren în minutul 17. Nu a renunţat însă şi a cerut un bandaj în jurul genunchiului. Totuşi, minutul 25 a adus schimbarea lui Ronaldo, care a fost înlocuit de Quaresma şi a părăsit terenul pe targă, cu lacrimi în ochi. Așa cum era de așteptat, internetul nu a pierdut ocazia să ironizeze meciul de aseară, cu atât mai puțin drama lui Ronaldo.

Noi am selectat câteva dintre cele mai amuzante și populare glume care ne-au răsărit în News Feed:

via GIPHY

Glume - Euro 2016 - 1

Glume - Euro 2016 - 2

Glume - Euro 2016 - 3

Glume - Euro 2016 - 4

Glume - Euro 2016

Citește și: