Fanii seriei Battlefield au parte de cel mai frumos cadou

Fanii seriei Battlefield au parte de cel mai frumos cadou

De câteva zile, se discută intens despre noul Call of Duty Infinte Warfare, dar cei de la EA împreună cu DICE ne pregătesc în același timp un nou Battlefield.

Sunt șanse ca la un moment dat să vă fi jucat atât Battlefield, cât și Call of Duty, dacă ați achiziționat însă una dintre versiunile recente de Battlefield, veți avea partea de o surpriză foarte plăcută.

Cel mai nou joc din seria Battlefield va fi anunțat pe 6 mai. De la anunțul inițial de vineri însă, până la lansare efectivă, de cele mai multe ori, puteți aștepta până la 6 luni, dacă nu mai mult. În speranța că vă vor face așteptarea mai plăcută, cei de la EA împreună cu Dice au venit cu un anunț foarte atrăgător.

Începând de astăzi, toate DLC-urile care au fost lansate vreodată pentru Battlefield 4 și Battlefield Hardline vor fi oferite gratuit doritorilor. Cu o valoare totală de aproximativ 100 de dolari la momentul lansării, acela hărți suplimentare și moduri de joc vor face o treabă foarte bună în a vă motiva să vă reinstalați din nou cele două titluri. Dacă nu le aveți deja în portofoliu, vestea bună s-ar putea să vă motiveze să le achiziționați. Oricum sunt mult mai ieftine decât atunci când au apărut prima oară.

,,Un nou Battlefield va fi anunțat până la finele acestui an și celebrăm evenimentul prin menținerea acțiunii din Battlefield 4 și Battlefield Hardline. Pe parcursul următoarelor luni, vom oferi gratuit toate expansion pack-urile lansate anterior pentru ambele jocuri tuturor celor care le joacă pe Xbox One, Xbox 360, Origin pe PC, PlayStation 4 și PlayStation 3. Există, de asemenea incluse în pachet noi misiuni de la comunitate și foarte multe lucruri pentru care să vă entuziasmați.” Acesta a fost anunțul făcut pe blogul oficial la EA Games.

DLC-urile vor fi lansate gratuit, în valuri, pe perioade de timp limitate. Asta înseamnă că ar fi bine să vizitați Origin la intervale regulate pentru câteva săptămâni. În prima etapă, din 3 până pe 10 mai, veți putea descărca Dragon’s Teeth pentru Battlefield 4 și Robbery pentru Battlefield Hardline.