Fanii Pokemon Go au o bilă adevărată cu care să prindă monștri virtuali

Fanii Pokemon Go au o bilă adevărată cu care să prindă monștri virtuali

Dacă sperați să găsiți o cale prin care să duceți sesiunile voastre de Pokemon Go la un alt nivel, această bilă ar putea fi mijlocul perfect pentru materializarea proiectului. 

La scurt timp după lansarea oficială a Pokemon Go, cineva a profitat de entuziasmul jucătorilor și de nevoia unei baterii suplimentare pentru cei care pleacă la vânat de Pokemoni pentru a lansa un accesoriu inspirat de bila centrală acțiunii din joc. Respectivul dispozitiv nu era neapărat special, dar mulți fani s-au grăbit să-l cumpere.

Din fericire, cineva s-a gândit să creeze un adevărat Pokeball pe care să-l puteți folosi în tandem cu aplicația de mobil. Acesta este proiectul unei companii intitulate GamerReality și, cel puțin momentan, caută să obțină finanțare pe Kickstarter. Cu 43 de zile rămase, la momentul redactării acestui material, reușise să strângă aproximativ 3000 de dolari din cei 25.000 necesari materializării conceptului.

În orice caz, jucăria este destul de interesantă, iar modul în care funcționează pare destul de complex. Practic, respectivul Pokeball incorporează un modul Bluetooth prin care comunică cu telefonul și, printre alți câțiva senzori, un accelerometru prin intermediul căruia poate măsura viteza și direcția în care aruncați bila. La final, veți obține aceeași experiență de a arunca bila din joc în lumea reală.

Creatorii proiectului au ținut să menționeze că rămâne la latitudinea voastră dacă aruncați efectiv bila de pământ sau doar simulați acea mișcare în aer. Important este că învelișul Pokeball-ului a fost făcut să reziste la trânte.

Numele dispozitivului este Official Trainer Ball și, conform creatorilor, se află deja în tratative cu Niantic și Nintendo cu scopul obținerii unei licențe oficiale. Dacă respectiva intenție se materializează și ați vedea, de exemplu, o reclamă în jocul efectiv pentru respectiva bilă, dispozitivul ar reuși cu siguranță să dea lovitura. Ca bonus, de la Official Traner Ball, vă puteți încărca telefonul de 2-3 ori. Pentru mai multe detalii, vă puteți uita cu atenție pe imaginea de mai jos sau puteți accesa pagina de Kickstarter.

Official Trainer Ball pokemon go bila

Citește și:
Sursa: Ubergizmo