Facebook Messenger preia controlul tuturor mesajelor scrise cu această nouă funcție

Facebook Messenger preia controlul tuturor mesajelor scrise cu această nouă funcție

Dacă ați trăit pentru un moment cu impresia că foloseați prea puțin Facebook Messenger, noul update s-ar putea să-l transforme într-un utilitar indispensabil.

Cei de la Facebook sunt foarte eficienți când vine vorba de introducerea de actualizări în aplicațiile lor cele mai importante, iar fiecare gest în această direcție este menit să sporească nivelul de dependență pe care îl aveți în raport cu rețeaua socială.

Profitând de flexibilitatea pusă la dispoziție de sistemul de operare al celor de la Google, Facebook Messenger pentru Android câștigă acum un update important de funcționalitate sub forma introducerii suportului pentru management de SMS-uri. Ca urmare, veți ajunge să trimiteți mesaje scrise către contactele voastre din telefon prin rețeaua operatorului de telefonie, folosind aceeași aplicație pe care ați ajuns să o îndrăgiți când vine vorba discuții cu prietenii de pe Facebook.

În comunicatul oficial legat de acest anunț foarte important, David Marcus, directorul responsabil de Messenger din cadrul Facebook a afirmat că această funcție a fost creată cu scopul de a transforma Facebook Messenger în cel mai bun client de SMS-uri pe Android.

Ideea de bază este cât se poate de simplă, dacă folosiți un telefon cu Android și tocmai v-ați făcut update la Messenger, aveți un loc centralizat pentru toate conversațiile voastre în format text. Nu mai contează dacă vreți să trimiteți un mesaj către un număr de telefon nou un prieten vechi de pe Facebook.

Aparent, acest upgrade a fost necesar pentru a actualiza radical experiența redactării de mesaje scrise. În contextul în care SMS-urile nu au ma evoluat, exceptând introducerea MMS-urilor pe care le folosesc prea puțini dintre noi, Facebook Messenger va aduce un grad sporit de diversitate și interactivitate scrierii de mesaje.

În definitiv, folosind Messenger, acum puteți trimite contactelor din agenda telefonică stickere, înregistrări audio sau să vă partajați locația prin SMS, pe lângă funcțiile aferente acestui standard pe care le știm cu toții. Noua versiune de Facebook Messenger ar trebui să fie disponibilă tuturor.facebook-messenger-android-texting

Citește și:
Sursa: Ubergizmo