09 dec. 2016 | 06:59

Facebook în 2016: Care au fost cele mai dezbătute subiecte

ACTUALITATE
Facebook în 2016: Care au fost cele mai dezbătute subiecte


Anul 2016 a fost unul foarte important pentru Facebook. A demonstrat pentru prima oară puterea pe care o are când a influențat alegerile din SUA.

Finalul de an este unul al retrospectivelor. Deși fiecare dintre noi trage o linie și se gândește ce a realizat în acest an, mai multe companii din tech, mai ales rețele sociale, fac exact același lucru. Anul acesta, trendul a început cu Twitter și YouTube, dar cu siguranță nu s-a oprit acolo.

Cea mai recentă companie care și-a propus să realizeze un top destul de previzibil vizavi de subiectele pe care le-am dezbătut anul acesta, este Facebook. Prin intermediul clipului de mai sus și a unei postări cu titlul Year în Review 2016 pe blogul companiei, Facebook ne arată care au fost cele mai arzătoare subiecte în anul ce se va încheia în câteva săptămâni.

Pe primul loc în 2016, în News Feed-urile celor mai mulți dintre noi, au fost alegerile din SUA. Britanicii au discutat cel mai mult despre Brexit și continuă să o facă, dar același Brexit a ridicat multe semne de întrebare pe întreaga planetă. Pokemon Go, campania Black Lives Matter, Olimpiada de la Rio, David Bowie, Muhammad Ali sau Campionatul European de Fotbal Euro 2016, toate au făcut valuri pe Facebook.

Pe lângă colajul video de mai sus, cei de la Facebook au ținut să atragă atenția asupra funcționalității Facebook Live prin intermediul unui top al celor mai populare fluxuri video partajate. Detașat, pe primul loc, a ajuns Chewbacca Mom, urmat de un amalgam de clipuri legate într-un fel sau altul de alegerile din SUA. Protestele la scară largă din Dalas de anul acesta au fost de asemenea trecute în revistă.

În altă ordine de idei, pe lângă clipul de tip Year in Review 2016 realizat de către Facebook pentru acest an, există și o soluție să vă creați propriul clip în mod automat, cu cele mai importante momente din viața voastră, folosind acest link.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele