Este imposibil să introduci invers stylus-ul în Samsung Galaxy Note 7

Este imposibil să introduci invers stylus-ul în Samsung Galaxy Note 7
18:33 03.08.2016

Mai bine mai târziu decât niciodată.

Utilizatorii care își aduc aminte de problemele cu stylus Samsung Galaxy Note 5 vor fi fericiți să afle că nu vor mai exista situații similare în cazul noului Galaxy Note 7. După cum scriu cei de la Phonearena, este imposibilă introducerea greșită a stylus-ului în noua generația de phablet-uri. După cum puteți vedea în videoclipul de mai jos, Samsung a implementat un mecanism care oprește stylus-ul pe parcurs, astfel că un utilizator își va da seama imediat că face ceva greșit.

În cazul în care nu ați urmărit evenimentul de lansare al noului Samsung Galaxy Note 7, trebuie să știți că noul S-Pen poate fi folosit pentru a traduce rapid cuvintele, dar și pentru a crea GIF-uri. Diametrul său a fost redus cu 50% față de modelul precedent, livrat odată cu Note 5, iar acum, toate creațiile realizate cu ajutorul său sunt incluse în noua funcție Samsung Notes.

Anul trecut, în cadrul evenimentului de lansare al terminalului Galaxy Note 5, cei de la Samsung s-au lăudat cu un nou mecanism cu arc care scotea stylus-ul după o apăsare. Problema intervenea dacă utilizatorul era neatent și introducea stylus-ul într-un mod greșit. Cei de la Android Police au descoperit că dacă S-Pen-ul era introdus cu spatele și nu cu vârful, oricât de încet, acesta se va bloca în telefon, în mecanismul cu arc.

Oricine putea să încerce să zguduie puțin stylusul ca să scape din mecanism, dar cei de la Ars Technica au avut probleme cu detectarea lui de către telefon după aceea. În mod normal, în momentul în care era scos creionul din Note 5, telefonul deschidea o aplicație de luat notițe. Această funcționalitate nu mai era disponibilă după experiment.

Samsung Galaxy Note 7 beneficiază de un display Super AMOLED de 5,7 inci, cu o rezoluție QHD. De partea de procesare se ocupă un procesor Qualcomm Snapdragon 820, care funcționează alături de 4GB RAM și același Android 6.0.1 Marshmallow pe care îl vedeți pe majoritatea terminalelor de top la ora actuală. Însă americanii vor fi singurii care vor beneficia de procesorul Qualcomm. România și celelalte piețe vor primi versiunea dotată cu procesorul octa-core Exynos 8890.

loading...