eMAG: televizoare la reducere de Black Friday

eMAG: televizoare la reducere de Black Friday

Black Friday este visul tuturor vânătorilor de oferte. Pentru cei interesați de televizoare, eMAG este locul potrivit în care să le caute. Cel mai mare magazin online din România nu ne dezamăgește nici anul acesta când vine vorba de discounturi semnificative la produse de calitate.

Dacă ați amânat pe perioada întregului an achiziția unui televizor, ați luat o decizie foarte inspirată. Emag, de Black Friday 2016, are câteva oferte care vă vor obliga cu siguranță să spargeți pușculița, și nici măcar nu contează dacă sunteți fani Philips, Samsung, LG sau Sony. Există ceva pentru fiecare dintre voi. Toată oferta eMAG este AICI.

eMAG Black Friday: Philips 43PUS6501/12 Android 4K Smart TV

E greu să nu te îndrăgostești de un Smart TV cu rezoluție 4K, mai ales când rulează Android și îți este incredibil de ușor să pornești un clip pe YouTube la rezoluție Ultra HD pentru a-ți impresiona prieteni. La doar 2000 de lei, preț special de eMAG Black Friday, este aproape imposibil să găsești, la un preț mai mic, un TV la fel de fiabil pe termen lung. Faptul că este produs în 2016 reprezintă doar o asigurare în plus a faptului că veți avea parte de un panou de ultimă generație, iar puterea de procesare va fi mai mult decât suficientă pentru a rula câteva jocuri direct din telecomandă. Îl puteți cumpăra de AICI.

eMAG Black Friday: Samsung LED Smart TV 4K 40KU6092

Aceasta va fi oferta despre care vor discuta toți colegii la muncă, manifestându-și regretul că nu au mai prins un exemplar, indiferent dacă nu mai aveau unde să-l instaleze. Chiar și dacă îl cumpărați, de eMAG Black Friday, pentru a-l folosi în tandem cu un laptop în loc de monitor, tot pare absurd faptul că, la doar 1700 de lei puteți pune mâna un TV Ultra HD de la Samsung. Valoarea respectivă este cu atât mai ciudată cu cât, la concurență, este de două ori mai scump sau chiar mai mult. Pe lângă diagonala de 101 centimetri și panoul LED, flexibilitatea va fi derivată din sistemul de operare Tizen, ce deschide porțile către o varietate imensă de aplicații. Pe lângă Wireless și LAN, este compatibil și cu recepția de conținut video prin DLNA. Îl găsiți AICI.

eMAG Black Friday: Samsung LED Smart TV 60KU6072

Dacă ați sperat vreodată la un televizor de peste un metru și jumătate diagonală la mai puțin de 3000 de lei, visul a devenit realitate prin intermediul celor de la eMAG. Mai precis, este vorba de un Smart TV de ultimă generație, cu rezoluție nativă 4K Ultra HD care s-ar putea să nu încapă în toate sufrageriile de pe vremea comunismului. Vine cu suport pentru conținut fotorealist de tip HDR, are un proces quad core pentru a procesa orice tip de conținut video, iar prin tehnologia PurColour, puteți fi siguri că imaginea afișată va fi întotdeauna impecabilă, definită prin culori naturale și nuanțe mai apropiate de cele pe care le vedeți în realitate. Toate sursele voastre de streaming le găsiți deja preinstalate. Cumpărați-l de AICI, de eMAG Black Friday.

eMAG Black Friday: Sony Bravia 55XD8005 – 4K LED HDR Ultra HD cu Android

O piesă de rezistență în orice sufragerie și o operă de artă din multe puncte de vedere, acest Sony Bravia de ultimă generație are surprinzător de multe particularități ce merită lăudate. Prețul este doar cireașa de pe tort, când vorbim de un TV cu diagonala de 55 de inci, definit printr-un panou TRILUMINOS ce îți fură în mod inevitabil privirea. Rata de refresh de 800Hz este una care îți garantează faptul că reproducerea scenelor de super acțiune va fi impecabilă de fiecare dată. Suportul pentru conținut HDR, combinat cu abilitatea panoului de a afișa 10 biți de culoare, este modul celor de la Sony de a vă promite că veți vedea niște imagini frumoase, indiferent de sursa de semnal. Cumpărați-l de AICI, de eMAG Black Friday.

eMAG Black Friday: LG OLED TV Curbat OLED55C6V

Acest televizor s-ar putea să vă ofere cea mai spectaculoasă imagine pe care ați văzut-o vreodată, datorită utilizării panoului OLED. Aceeași tehnologie vă ajută să înțelegeți că, prețul relativ piperat, este de fapt unul absurd de mic pentru o astfel de creație. Faptul că este certificat Dolby Vision reprezintă cel mai solid argument al calității foarte apropiate de experiența de la Cinema. Eu personal, aș trece și sonorizarea Harman Kardon la plusuri importante, doarece am apreciat din totdeauna firmele care apelează la terți pentru finisarea părții audio a unui produs. Cumpărați-l de AICI.

Primele reduceri evoMAG Black Friday sunt deja disponibile. În urmă cu puțină vreme, a fost publicat în mod oficial catalogul eMAG Black Friday. Puteți urmări și acest live text. Aici veți găsi toate articolele noastre despre Black Friday 2016.

Citește și: