06 mai 2016 | 09:03

Doom vine peste noi cu ultimul trailer și cerințe de sistem

VIDEO
Doom vine peste noi cu ultimul trailer și cerințe de sistem

Cei care au așteptat cu interes lansarea Doom, vor fi bucuroși să vadă ultimul trailer înainte ca versiunea finală a jocului să ajungă la utilizatori.

Începând cu 13 mai vă veți putea juca noul Doom, iar dacă ați făcut precomandă la orice versiune, veți putea deja să o aveți descărcată pe consolă sau PC la momentul respectiv. În plus, veți primi cadou un exemplar din Wolfenstein: The Old Blood pe PC sau Doom și Doom II pe Xbox.

Dacă pe Xbox One și PlayStation 4 nu aveți de ce să vă faceți griji în privința abilității de a vă juca Doom, pe PC trebuie să respectați cerințele minime de sistem ale jocului. În unele cazuri, până și spațiul liber s-ar putea să fie o problemă și ar fi păcat să nu o remediați.

Pentru a rula în condiții decente, Doom are nevoie de un Intel Core i5 sau AMD FX-8320 cu 8GB RAM, 55GB spațiu de stocare și o placă video NVIDIA GTX 670, respectiv un AMD Radeon HD 7870. Windows 7 pe 74 de biți este suficient. Cerinețele recomandate, pentru a profita la maxim de creația celor de la Bethesda, aveți nevoie un Intel Core i7-3770 sau AMD FX-8450 cu 8GB RAM, 55GB spațiu de stocare și o placă video GeForce GTX 970/AMD Radeon R9 290 și același Windows 7 pe 64 de biți. Driverele AMD și NVIDIA recomandate pentru o sesiune de gaming fără probleme vor putea fi descărcate cu scurt timp înainte de lansare oficială a titlului de la această adresă. Apropo, versiunea de Xbox One și PlayStation 4 va avea nevoie tot de 50GB.

În ceea ce privește noul trailer menit să ne introducă în povestea jocului, cum era de așteptat, este surprinzător de agresiv și sângeros. În schimb, vedem mai bine monștrii cu care vom interacționa in-game și demonii care ne vor face viața mai grea. Jocul va include și un mod multiplayer foarte bine pus la punct la care se adaugă un utilitar intitulat Snapmap pentru crearea de hărți single player și multiplayer pe care le puteți posta online.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele