Dispozitivul care îți transformă telefonul în laptop pentru un preț modest

Dispozitivul care îți transformă telefonul în laptop pentru un preț modest

De fiecare dată când dăm peste o idee ingenioasă, o împărtășim cu voi. Astăzi vă vorbim despre Superbook, un dispozitiv ambițios, care îți transformă telefonul în laptop.

Telefoanele mobile au încetat de mult timp să fie folosite strict pentru apeluri și mesaje. Majoritatea sunt acum mini-computere foarte puternice, care au toate aplicațiile, fișierele și contactele de care avem nevoie înviața de zi cu zi. Singurul neajuns ar fi dimensiunea redusă și interfața limitată.

Superbook este, momentan, un proiect pe Kickstarter, dar care s-a bucurat de suficient de multă popularitate încât să ne dea de înțeles că va deveni realitate. Superbook e o carcasă de laptop cu un ecran HD de 11,6 inci, trackpad multi-touch, care asigură mai mult de opt ore de baterie și care îți încarcă telefonul, fiind compatibil și cu USB de tip B, și de tip C. În momentul în care îți conectezi dispozitivul cu Android la el, poți să beneficiezi de experiența mobilă transpusă în proporțiile unui laptop.

Totul se desfășoară destul de simplu, după cum se poate observa și din clipul de mai sus. Posesorul unui Superbook trebuie doar să instaleze aplicația Andromium din Playstore, să conecteze telefonul la laptop, pe care îl va putea folosi apoi fără restricții. În plus, în timp ce telefonul tău se transformă temporar în laptop, se încarcă.

Printre lucrurile pe care le poți face cu Superbook, dezvoltatorii menționează jocurile video, programarea, editarea de documente și de prezentări, precum și folosirea internetului în condiții obișnuite. Se estimează că livrările vor începe din ianuarie 2017, iar prețul dispozitivului începe de la 99 de dolari.

 

Citește și: