30 sept. 2016 | 08:07

Cum ștergi toate notificările de pe iPhone în iOS 10

TUTORIALE
Cum ștergi toate notificările de pe iPhone în iOS 10

Sistemul de notificări pe iPhone a putut beneficia oricând de îmbunătățiri, iar odată cu iOS 10, multe dintre doleanțele utilizatorilor s-au materializat.

Foarte multe dintre notificările pe care le vedeți pe ecranul iPhone-ului, mai ales dacă nu le-ați particularizat, vă sunt inutile. Mai mult decât atât, s-ar putea să vă deranjeze, mai ales când apar foarte mult într-un timp foarte scurt, cum se întâmplă de multe ori cu Facebook. Printr-un gest de swipe pe fiecare dintre ele, a fost posibil din totdeauna să le eliminați. În iOS 10 însă, interacțiunea cu notificările a ajuns la un alt nivel.

Fără să deblocați telefonul și să ajungeți la lista cu aplicațiile instalate, pe ecranul de blocare al iPhone-ului aveți afișate notificările de la diverse aplicații. Dacă ați atins-o pe una dintre ele și ați intrat în aplicația aferentă, nu vă faceți grji, toate celelalte pot fi din nou accesate cu ușurință. Este suficient să faceți un gest de swipe de sus în jos cu degetul pe ecran și veți întâmpina un ecran similar cu cel de mai jos. Printr-un gest de swipe de la dreapta la stânga pe oricare dintre ele, le puteți afișa in-app sau le puteți șterge, optând pentru Degajați. Pentru a șterge grupuri de notificări dintr-o anumită zi, apăsați pe X-ul micuț de la începutul fiecărei liste și confirmați opțiunea printr-un tap pe Degajați.

În cazul în care aveți un iPhone cu 3D Touch, precum iPhone 6S, 6S Plus, iPhone 7 sau 7 Plus, în iOS 10 a mai fost introdusă o alternativă. Aceasta din urmă vă permite să scăpați de toate notificările pe care le aveți în listă printr-un singur gest. Țineți apăsat pe unul din X-urile din colțul din dreapta sus al listelor și imediat apăsați un pic mai tare. În scurt timp, pe ecran va apărea mesajul Clear all notification sau Degajați toate notificările. Confirmați opțiunea printr-un tap pe respectivul mesaj și imediat veți avea o listă goală.

Cum-scapi-rapid-de-notificări-în-iOS-10

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele