Cum scapi de invitațiile enervante de pe Facebook

Cum scapi de invitațiile enervante de pe Facebook

Poate că și tu ești unul dintre oamenii care s-au ales, întâmplător, cu prieteni stresanți în lista de prieteni virtuală a Facebook. Partea bună e că există soluții care nu trebuie să implice neapărat Unfriend sau Block.

Astăzi nu vom vorbi despre amicii virtuali care sunt enervanți din cauza lucrurilor pe care le publică sau din cauza faptului că te asaltează cu o dorință excesivă de comunicare. Acest articol le este dedicat celor care nu mai vor să primească invitații la evenimente care nu îi interesează, din partea celor care nu înțeleg sau nu acceptă lipsa de entuziasm a semenilor.

Suntem perfect conștienți de faptul că Facebook este un canal excelent pentru autopromovare, așa că nu îi putem blama pe cei care apelează la el. Totuși, fără nicio urmă de malițiozitate, există posibilitatea ca pur și simplu să nu ne intereseze evenimentele unui prieten care visează la o carieră muzicală, dar încă e la început de drum și are, de exemplu, cântări mici și destul de dese în diverse locuri. Ar fi absurd să îl ștergem de la prieteni doar pentru că încearcă să își creeze un public, iar partea bună e că rețeaua lui Zuckerberg oferă variante ceva mai pacifiste.

Așadar, dacă vrei să blochezi invitațiile la evenimente de la un prieten specific, fără să îl blochezi neapărat și pe el, se rezolvă în câteva secunde. Tot ce ai de făcut e să dai click pe Setări, exact cum vezi în captura de ecran de mai jos:

Blocheaza invitatiile pe Facebook

Apoi, ar trebui să intri în Blocking, unde vei găsi opțiunea fericită de a bloca invitațiile la evenimente de la o persoană anume. Vezi mai jos cât de la îndemână sunt opțiunile:

Blocheaza invitatiile pe Facebook -1Blocheaza invitatiile pe Facebook -2

 

După ce poți face asta, îți poți continua relaxat activitatea pe Facebook, fără ca prietenia ta cu omul respectiv să fie afectată în vreun fel.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: