Soluție pentru „haterii” Pokemon Go: blochează orice conține pokemoni cu această extensie Chrome

Soluție pentru „haterii” Pokemon Go: blochează orice conține pokemoni cu această extensie Chrome
Andrada Bonea
Andrada Bonea
12:52 13.07.2016

Majoritatea oamenilor, indiferent de vârstă, par să renunțe bucuroși la viața socială pentru Pokemon Go. Totuși, există și cei care s-au săturat, probabil, să aibă toate feedurile rețelelor sociale pline de pokemoni.

Printre cei care s-au săturat de febra Pokemon Go se numără și Jamie Farrelly, un dezvoltator de software care, potrivit propriilor estimări, a petrecut 45 de minute pentru a crea extensia de Chrome PokeGone, care promite să șteargă orice urmă de Pokemon de pe internet și să „te oprească să mai vezi adulți în toată firea entuziasmați de Pokemon”. Ar fi putut să se numească și „Pika-shoo”.

Similar Trump Filter, dezvoltat de Rob Spectre cu scopul de a-i salva pe cei plictisiți de știrile și glumele legate de cel mai controversat candidat la președinția Statelor Unite, PokeGone face același lucru cu pokemonii simpatici. Farelly i-a spus unui urmăritor Twitter că a creat extensia pentru că există o limită a toleranței legate de cantitatea de conținut cu și despre Pokemon. Adevărul e că este cam mult pentru cineva care nu e pasionat.

Desigur, PokeGone nu va opri jucătorii să se plimbe pe străzi isterizați, căutând monstruleți imaginari. Dacă ești unul dintre oamenii care nu mai suportă nimic legat de Pokemon Go, poți instala extensia aici pentru a te bucura de un feed fără Pikachu. Restul adulților responsabili se pot bucura în continuare de joc. Noi nu judecăm, dar nici nu vrem să ajungem ca în video-ul de mai jos:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI