Cum poți pune mâna pe OnePlus 3 înaintea tuturor

Mai sunt câteva zile până la lansarea oficială a OnePlus 3, dar cei de la OnePlus sunt determinați să ducă interesul pentru noul dispozitiv la cote maxime.

În urmă cu câteva zile, printr-un comunicat oficial, OnePlus a anunțat că noul său smartphone va fi dezvăluit public în cadrul unei conferinței desfășurate în China pe 15 iunie. Cu alte cuvinte, în funcție de zona în care vă aflați pe glob, s-ar putea să aflați detaliile despre aparat pe 14 iunie.

Cu mai puțin de două săptămâni rămase până la lansarea OnePlus 3, producătorul a făcut două gesturi importante pe care merită să le aveți în vedere. Primul constă în lansarea unui clip teaser pe care îl puteți vedea în întregime mai sus. Aceasta nu ne oferă foarte multe detalii despre aspectul estetic al smartphone-ului sau despre configurația sa hardware. În schimb, ilustrează formele unui gadget arătos.

Al doilea gest constă în anunțarea unui sistem de precomenzi pentru cei care nu mai au răbdare și care, în mod real, nici măcar nu știu ce cumpără. Pe 6 iunie, înainte de lansarea oficială, vor fi comercializate, folosind această adresă web asiatică, 1000 de exemplare de OnePlus 3 la prețul de 2999 yuan, aproximativ 1800 lei. Partea tristă este că unitățile nu vor fi livrate înainte de anunțarea lor oficială, pe 15 iunie, dar măcar îl veți avea înaintea tuturor.

Vizavi de specificațiile telefonului, mai multe surse au confirmat că va fi vorba de un terminal Full HD construit în jurul unui ecran de 5,5 inci. Partea de procesare va fi reprezentată de o combinație între un Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4GB sau 6GB de RAM în funcție de varianta pentru care optați și 32 sau 64GB spațiu de stocare intern. Pasionații de selfie se vor limita la o cameră frontală de 8 megapixeli, în timp ce pentru concedii veți avea la dispoziție un senzor de 16 megapixeli. Preinstalat cu Android 6.0.1, OnePlus 3 va avea o baterie de 3000 mAh.

Alexandru Puiu
13:03 04.06.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video