Cum obții achiziții in-app gratuite în jocurile preferate de Android

Cum obții achiziții in-app gratuite în jocurile preferate de Android

Conceptul de achiziții in-app gratuite pare absurd, fără eforturi de jaibreak, root și alte câteva aplicații de o legalitate discutabilă. Există însă un mod prin care vă puteți instala jocurile preferate gratuit și puteți profita de cumpărăturile in-app fără bătăi de cap.

Din punctul meu de vedere, achizițiile in-app au stricat industria jocurilor de orice fel, mai ales când au ajuns în titluri de PC care costă oricum 60 de euro, dar în câteva luni ajungi să investești 100 de euro în aceeași creație. Când vine vorba de jocuri de mobil însă, dacă sunt implementate cum trebuie, achizițiile in-app s-ar putea să nu afecteze o neapărat experiența. În contextul în care vă puteți bucura de 100% dintr-un joc fără costuri suplimentare, este evident pentru oricine că achizițiile in-app sunt opționale.

Dacă vrei să obții accest la achiziții in-app gratuite în unele dintre cele mai la modă jocuri de Android, soluția implică să apelați la programul Amazon Underground. Practic, veți mai instala un magazin virtual pe mobil din care veți descărca gratuit jocuri precum Angry Birds, Fruit Ninja, Cut the Rope, Jetpack Joyride, Sonic Dash, Goat Simulator. După aceea, în interiorul acelorași jocuri pe care le știați de mult, toate achizițiile vor figura ca fiind gratuite, cu preț 0,00$. Deși majoritatea aplicațiilor din Amazon Underground sunt jocuri, veți găsi și câteva utilitare.

Partea tristă este că acest sistem funcționează doar pe Android, deci utilizatorii de iPhone sau iPad pot considera că au ghinion, din acest punct de vedere. Înainte de a trece mai departe, este foarte important să activați Enable Unknown Sources din Settings – Security pe smartphone-ul sau tableta din dotare. După aceea, folosiți acest link pentru a vă instala noul AppStore, la fel ca pe orice altă aplicație.  Confirmați că sunteți de acord cu permisiunile pe care le cere. După instalare, căutați printre aplicațiile de pe mobil Amazon sau Amazon Underground.

Pentru a ajunge la aplicațiile gratuite, cu achiziții in-app gratuite, faceți un tap în noul magazin virtual pe cele linii din stânga sus pentru a intra în meniu. Din opțiunile prezentate, alegeți Underground Apps și cam asta a fost tot. De aici, încercați să instalați programele și jocurile marcate ca fiind ,,Actually Free”.

Citește și: