Cum arată o nuntă fotografiată cu iPhone 6s Plus

Dacă ați mers la o nuntă în ultimii 10 ani, este foarte probabil să fi văzut câteva persoane dotate cu DSLR-uri nu cu telefoane, precum iPhone 6S Plus.

Abilitățile de captură ale smartphone-urilor de top au crescut foarte mult în ultimii ani în materie de calitate. Cu toate acestea, deși le puteți folosi în vacanță, nu cred că ar accepta foarte multe persoane ca cea mai importantă zi din viața lor să fie imortalizată cu un iPhone 6S Plus. Se pare însă că există și excepții de la regulă, iar un cuplu de indieni a optat pentru acest experiment în momentul în care l-au angajat pe Sephi Bergerson.

india-wedding- 3 iPhone 6S Plus

Merită avut în vedere faptul că fotografiile din întreaga nuntă au fost realizate cu iPhone 6S Plus. Nu a existat un fotograf de backup, iar Bergerson s-a prezentat la eveniment doar cu respectivul iPhone. Per ansamblu, rezultatele finale sunt destul de impresionante, cu o textură și personalitate puternică, deși ar fi fost de apreciat un pic mai multe detalii. Povestea din spate se reflectă în fotografii, iar asta e cel mai important. De asemenea, regulile de compoziție ale unei imagini de calitate au fost reflectate, particularitate vizibilă cu ochiul liber.

Per ansamblu, Sephi Bergerson a muncit foarte mult la respectivul eveniment, iar munca de editare și post-procesare a fost vitală pentru obținerea rezultatelor ilustrate în imaginile alăturate. În plus, mirii au fost entuziasmați, iar fotograful le-a apreciat curajul. ,,Acesta este motivul pentru care aș vrea să le mulțumesc lui Ayushi și Abhishek pentru încredere și suport.” Provocările nu au putut fi trecute cu vedere. ,,Deși pare foarte distractiv, în realitate a fost destul de dificil. Pozele pe timp de zi au fost fantastice, dar pe timp de noapte au implicat câteva trucuri.

Clipul de mai sus detaliază întreaga experiență a fotografului la eveniment. Puteți de asemenea să vedeți că o parte din procesul de editare s-a realizat direct pe telefon, folosind aplicații specializate.

india-wedding- 1 iPhone 6S Plus

Alexandru Puiu
11:56 30.01.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video