Creatorii Star Wars explică de ce Ben Solo a devenit Kylo Ren

Creatorii Star Wars explică de ce Ben Solo a devenit Kylo Ren

În caz că te întrebai ce s-a întâmplat cu Ben Solo de s-a transformat în întunecatul Kylo Ren, Adam Driver și JJ Abrams o explică. Și ceea ce e cel mai interesant e faptul că nu e neapărat de vină el, ci părinții săi.

Driver explică: „Dacă ți-l imaginezi în copilărie, cu toate aceste puteri speciale și cu părinții fiind mereu absenți și egoiști, Ben e pierdut în lumea în care a fost crescut și simte că a fost abandonat de oamenii de care e cel mai apropiat. Asta îl face furios și îl face să poarte o imensă ranchiună pe umeri”. Apoi, JJ Abrams a confirmat-o: „E vorba de mai mult decât despre faptul că ar fi o sămânță rea, încă din copilărie. Snoke l=-a avut în vizor pe copil și a știut că va fi incredibil de puternic, așa că l-a vrut ca aliat. Mama și tatăl lui știau că el e o țintă și că cineva îl are sub supraveghere întocmai pentru asta, dar nu sunt acolo pentru a-l ghida”.

Să sperăm că Episodul VIII va explora povestea aceasta ceva mai mult. Știm deja că Luke și Rey se întâlnesc pe o insulă și mai știm și că exilul lui Luke a fost provocat de atitudinea unui padawan, posibil Ben. Sunt șanse mari să avem parte de momente retrospective și să înțelegem mai bine de unde vine toată această răzvrătire a lui Ben. Rămâne de văzut dacă vor merge pe pista cu Leia și Han fiind complet neglijenți cu copilul lor.

Până la Episodul VIII, ne putem delecta cu un alt film din universul Star Wars. Se numește Rogue One, iar conform informațiilor apărute pe internet până în acest moment, evenimentele din cadrul acestuia au loc cu puțin timp înaintea celor petrecute în Episodul IV: O nouă speranță. Povestea s-ar concentra asupra unui grup de spioni rebeli a căror misiune este aceea de a fura planurile imperiale pentru o nouă armă, denumită Steaua Morții. Poți citi mai multe despre el aici.