Au început deja filmările pentru următorul film Star Wars

Au început deja filmările pentru următorul film Star Wars

Conform ultimului anunț de pe pagina francizei, filmările pentru următorul episod Star Wars ar fi început deja.

”Rey a făcut primii pași într-o lume mult mai mare în Star Wars: The Force Awakens și își continua călătoria alături de Finn, Poe și Luke Skywalker în următorul episod din saga Star Wars”. Așa începe comunicatul oficial de pe pagina francizei Star Wars, prin care este anunțat debutul filmărilor pentru episodul VIII. Este bine că Disney ne dă de înțeles încă de acum că Luke Skywalker va juca un rol mai important în următorul film. Pentru moment, se pare că filmările au loc la Pinewood Studios în Londra.

Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, și Andy Serkis fac parte din distribuție, ceea ce înseamnă că veți revedea toate personajele importante din filmul precedent. De fapt, aproape toate personajele importante. Mulți dintre voi probabil știu la ce ne referim.

Printre actorii noi se numără Benicio Del Toro, Laura Dern și Kelly Marie Tran. Star Wars: Episodul VIII va debuta în cinematografe în data de 15 decembrie 2017. În urmă cu aproximativ 10 zile, Star Wars: The Force Awakens a depășit pragul de două miliarde de dolari în ceea ce privește încasările, însă este departe de a egala recordul stabilit de Avatar. Astfel, filmul lui James Cameron se pare că va mai rămâne o perioadă pe primul loc la box office.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: