CES 2016: noul frigider de la Samsung vine cu un ecran 1080p și sistem audio

CES 2016: noul frigider de la Samsung vine cu un ecran 1080p și sistem audio

CES 2016 este acea perioadă a anului care aduce voie bună în sufletele pasionaților de tehnologie. Însă voia bună vine musai și cu umor, iar în acest caz Samsung nu întârzie să aducă cele mai excentrice aparate electrocasnice în casele oamenilor.

Numit Family Hub, noul frigider/navă spațială de la Samsung vine cu un ecran masiv de 21.3 inci cu o rezoluție nu mai mică decât Full HD și o serie de camere în interior astfel încât să-ți poți superviza mâncarea în timp real.

Dar stai, asta nu e tot. Dacă se întâmplă să nu fii acasă, poți instala aplicația ce vine cu frigiderul și poți vedea situația mâncării din frigider direct pe telefon. Dacă se întâmplă să uiți sa iei brânzica aia de Făgăraș sau mai știu eu ce telemea, poți arunca repede un ochi pe aplicație și să vezi situația din frigider ca să știi ce mai ai de cumpărat.

Ca să fie treaba, treabă, frigiderul te va anunța când ai nevoie să cumperi anumite alimente, când sunt la reducere și de unde să le cumperi, asta cel puțin în Corea. Cum ți-ai fi imaginat, masivul ecran nu este doar un display pentru camere ci și un mini-calculator, utilizatorii putând să navigheze pe Internet, sau prin intermediul aplicației sau să lase mesaje pe ecran. De asemenea, dacă se întâmplă să simți că în casă e prea liniște, frigiderul vine și cu boxe, astfel încât să asculți postul tău de radio cât timp ai treaba prin casă.

Frigiderul va putea fi conectat la hub-ul SmartThings de la Samsung, împreună cu toate celelalte electrocasnice de la Samsung.

Nu se știe exact când gigantul corean va lansa această ”rachetă” de frigider, însă este foarte probabil să apară la CES 2016 în această săptămână. De acum înainte chiar nu mai ai nici un motiv să te desparți vreodată de frigider.

Cu noul frigider de la Samsung îți poți monitoriza maioneza pe un monitor 1080p de 21 de inci

Citește și: