Cel mai puternic desktop vine de la Razer și Maingear

E greu să te mai entuziasmezi la perspectiva achiziției unui sistem PC nou, dar dacă vă doriți cel mai puternic desktop, colaborarea dintre Razer și Maingear reușește să impresioneze.

Maingear are deja o tradiție când vine vorba de realizarea unor sisteme de gaming, iar în urma unui parteneriat cu Razer, nu avea cum să nu iasă o creație atrăgătoare. Aceasta poartă numele de Maingear R1 Razer Edition și ar trebui facă față și celor mai complexe sarcini. Dintr-un punct de vedere, putem spune că cei de la Razer au fost responsabili de design, în timp ce Maingear s-a ocupat de punerea în aplicare a proiectului.

La final, cum era de așteptat, obțineți un nivel sporit de flexibilitate și posibilități de personalizare. În funcție de buget și preferințe, puteți achiziționa un sistem Maingear – Razer exagerat de scump sau un pic mai ieftin. Fiecare computer din această serie va fi realizat de către un singur om, cu titlul de Master Craftsman, la sediul Maingear din New Jersey. Implicit este un sistem de cablare de tip Origami, în timp ce răcirea cu lichid este opțională.

Gândite mai ales pentru gaming, aceste sisteme vor fi gata de acțiune până la o rezoluție 4K, cât și în realitate virtuală. La interior, puteți opta pentru cele mai noi și performante plăci video de la NVIDIA și AMD. Procesoarele vor fi ultimele Core i7 lansate de Intel, iar memoria RAM va fi HyperX DDR4 de 32GB. Fiecare Maingear R1 Razer Edition poate avea până la 10TB de spațiu.

Computerele nu vor fi deloc ieftine și merită reținut că nu vor include nici măcar un mouse, deși ambele companii susțin că se potrivesc de minune cu periferice Razer. Prețul de start pentru cea mai slabă configurație într-o astfel de carcasă este de 1000 de dolari, dar sare cu ușurință la câteva mii. Pentru o eventuală achiziție, puteți consulta site-ul Maingear.

Alexandru Puiu
09:33 05.09.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video