Cea mai nouă imagine cu viitorul LG G5

Cea mai nouă imagine cu viitorul LG G5

Producătorul de carcase Spigen scoate la iveală din nou designul unui viitor flagship. De data aceasta este vorba despre LG G5.

Unul dintre cei mai de încredere leaker-i din ultimii ani este chiar un producător de carcase. După ce a ne-a prezentat designul unor flagship-uri Samsung cu mult timp înainte ca acestea să apară pe piață, cei de la Spigen scot la iveală acum informații în legătură cu alt telefon important. Este vorba, desigur, despre, LG G5, telefon care, după cum ne amintește site-ul Phonearena, ar urma să fie lansat în aceeași zi cu Samsung Galaxy S7.

Carcasă LG G5 Spigen

Spigen confirmă, astfel, câteva dintre elementele de design despre care s-a vorbit foarte mult în ultimul timp. Mai exact, senzorul pentru recunoașterea amprentelor va fi poziționat pe spate, vom avea parte de două camere foto principale, iar butoanele pentru volum vor fi poziționate pe lateral.

Partea inferioară a viitorului LG G5 ar putea fi înlăturată complet, pentru a permite scoaterea bateriei din slotul ei. Asta ar însemna că portul USB, jack-ul pentru căști și difuzoarele ar putea fi deconectate temporar. Totul are legătură cu reducerea grosimii telefonului, motiv pentru care LG ar putea să plaseze butoanele pentru controlul volumului pe partea laterală.

LG G5 se pare că va fi asamblat în spatele unui display de 5,3 inci cu o rezoluție nativă QHD. În carcasă va avea un Snapdragon 820 de la Qualcomm, care se anunță a fi cel mai sprinten SoC din 2016, împreună cu un 3GB RAM. Mai multe informații vom afla pe 21 februarie, atunci când LG va organiza o conferință de presă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI