Ce ascunde un iPhone 7 Plus în interiorul său

Ce ascunde un iPhone 7 Plus în interiorul său

La puțin timp după ce a apărut în magazine, iPhone 7 a fost analizat în detaliu de către cei de la iFixit.

După cum era de așteptat, cei de la iFixit au reușit să facă rost de un iPhone după debutul oficial al acestui pe piață și au scos la iveală componentele folosite de Apple în construcția acestuia. După cum menționează publicația Slashgear, iFixit a avut la dispoziție un iPhone 7 Plus de culoare Rose Gold și a reușit să descopere câteva lucruri foarte interesante în legătură cu noile telefoane Apple.

În primul rând, a fost confirmat zvonul conform căruia doar una dintre cele două secțiuni de pe partea inferioară a dispozitivului ar fi, de fapt, un difuzor. Cealaltă a fost inclusă acolo pentru a îmbunătăți aspectul dispozitivului. De asemenea, dispozitivul include acum un taptic engine mai mare, necesar întrucât butonul fizic de pe partea frontală a fost eliminat. Acesta produce vibrații, astfel încât utilizatorii să știe când au efectuat o apăsare. De fapt, Slashgear sugerează acum că Apple nu ar mai putea să includă un jack pentru căști nici dacă ar vrea să facă acest lucru.

Un alt motiv pentru care portul respectiv a fost eliminat este rezistența la apă. iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt primele telefoane ale companiei din Cupertino capabile de a rezista sub apă. Pentru a se asigura că telefoanele lor vor îndeplini toate condițiile necesare pentru a beneficia de standardul IP67, cei de la Apple au folosit un adeziv mai puternic pentru a sigila dispozitivul.

Printre altele, iFixit a confirmat și prezența unei baterii cu o capacitate de 2.900 mAh în interiorul modelului iPhone 7 Plus. Alături de iPhone 7, acesta este disponibil, în prezent, în versiuni de 32GB, 128GB și 256GB. iPhone 7 beneficiază de un ecran de 4,7 inci, care suportă o rezoluție de 1.334×750 de pixeli. De cealaltă parte, display-ul de 5,5 inci de pe iPhone 7 Plus este unul mai performant și suportă o rezoluție Full HD. Puteți afla primele păreri despre aceste telefoane aici.

Citește și: