Căștile Bluetooth pentru iPhone 7 nu vor avea fir între ele

Căștile Bluetooth pentru iPhone 7 nu vor avea fir între ele

iPhone 7 are șanse semnificative de a ajunge pe piață fără o ieșire stereo de 3,5mm, un pretext pentru companie de a introduce un set de căști revoluționare.

După iPhone 6 și 6S, Apple trebuie să vină în această toamnă pe piață cu iPhone 7. Cum se întâmplă de altfel deja de câțiva ani, zvonuri legate de noul smartphone încep să circule online cu mult înainte de lansarea efectivă a telefonului. Foarte trist pentru compania americană este că cele mai multe dintre zvonuri se dovedesc a fi adevărat. Acest trend a fost confirmat confirmat încă de acum câțiva ani, când știam deja cu toții că Apple va anunța două iPhone-uri de dimensiuni diferite la lansarea iPhone 6.

În cazul iPhone 7, sunt șanse foarte mari ca Apple să renunțe la ieșirea stereo clasică și să vă pună la dispoziție două opțiuni pentru conectarea unor căști, fie Bluetooth, fie Lightning. Primele căști cu conector Lightning sunt deja pe piață, dar în cutia noului iPhone, Apple s-ar putea să includă o serie de Earpods cu noua mufă.

În același timp, cum s-a mai întâmplat în urmă cu câțiva ani, Apple s-ar putea să anunțe odată cu iPhone 7 o pereche de căști Bluetooth mai speciale. Acestea din urmă nu doar că vor funcționa fără a fi conectate fizic la telefon, dar nu vor avea nici măcar un fir între ele. Vor fi atât de compacte, încât nu vor include nici măcar un port de încărcare. În schimb, vor fi livrate cu o carcasă specială pentru transport, cu acumulator inclus, prin intermediul căreia se vor putea încărca atât acasă, cât și în deplasare.

Luând în calcul achiziția Beats de anul trecut, este mai evident ca niciodată faptul că Apple are resursele necesare pentru a face ceva deosebit la capitolul căști pentru iPhone. Din păcate, dacă cei 200.000 de oameni care au semnat o petiție online nu se înșeală, decizia de a renunța la portul stereo standard, nu va încânta prea mulți utilizatori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI