Aveți grijă să nu vă pierdeți contul de Pokemon Go pentru totdeauna

Aveți grijă să nu vă pierdeți contul de Pokemon Go pentru totdeauna
07:13 22.08.2016

Pentru a micșora numărul jucătorilor de Pokemon Go care trișează, Niantic a inițiat un program prin care aceștia vor fi banned, pierzându-și pentru totdeauna accesul la cont.

Pokemon Go continuă să fie un joc foarte popular și atractiv, atât printre jucătorii care și l-au instalat la scurt timp după ce a apărut, cât și printre cei care l-au descoperit abia acum. Pentru ca această fascinație să continue, cei de la Niantic trebuie să se asigure că există egalitate pe câmpul de luptă și nimeni nu trișează.

,,După ce am analizat mai multe sesizări legate de trișori în joc, am început să luăm atitudine împotriva jucătorilor care au un avantaj incorect și care abuzează de Pokemon Go. În continuare, vom continua să închidem conturi ce prezintă dovezi clare de trișat.” Cu alte cuvinte, cei de la Niantic sunt cât se poate de serioși în privința desființării conturilor celor care trișează. În plus, dacă nu au o atitudine agresivă pe marginea acestui subiect, riscă să piardă o parte importantă dintre jucătorii care sunt corecți.

,,Prioritatea noastră principală în Pokemon Go este să oferim o experiență de gaming corectă, distractivă și legitimă pentru toți jucătorii. Dacă sistemul nostru a stabilit că ați trișat, atunci veți primi un email prin care sunteți anunțați că v-a fost închis contul.” Situația este atât de simplă, iar de partea cealaltă a baricadei, creatorii de boți pentru Pokemon Go și alte trucuri au primit notificări legale să renunțe la dezvoltarea unor astfel de unelte, dacă nu vor să ajungă la tribunal.

În cazuri extreme, în care s-a petrecut o eroare și contul v-a fost desființat din greșeală, există o pagină web la care puteți raporta problema, accesibilă aici, deși sunt foarte puține șanse să aveți din nou acces la tot ce-ați muncit în Pokemon Go. Anunțul a fost făcut pe Facebook, iar din câte se poate observa din comentarii, jucătorii nu sunt mulțumiți. În orice caz, altă soluție nu există și riscați să vă fie închis contul.

Sursa: Ubergizmo
loading...