Aplicația care îți spune în timp real care e starea drumurilor în România

Aplicația care îți spune în timp real care e starea drumurilor în România

Noi îți dorim să stai în casă azi, la căldură, cu Netflix deschis și o ciocolată caldă. Totuși, dacă ești nevoit să te aventurezi prin nămeți, probabil nu ți-ar strica o aplicație bună de infotrafic, ca să știi exact care e starea drumurilor.

Momentan, nu putem recomanda decât Waze pentru infotrafic. În caz că nu știi încă, Waze este aplicația de navigație și trafic cu cea mai mare comunitate din lume. Practic, te poți alătura celorlalți șoferi din zona ta, care împart în timp real date din trafic și informații de pe drum, salvând timp și bani pe carburant pentru toți, în naveta lor zilnică.

E una dintre cele mai prietenoase aplicații de infotrafic. Pe lângă condiţiile de trafic, Waze arată şi patrulele de poliţie sau eventualele accidente. De asemenea, Waze are o comunitate de editori de hărţi, care actualizează totul în timp real. De asmenea, utilizatorii pot să salveze pe hartă şi locul unde se vor desfășura evenimente din Facebook. Desigur, pe noi ne interesează momentan cum stă treaba cu starea drumurilor înzăpezite.

Poți arunca o privire și pe Twitterul Waze și pe Live Traffic, dar aplicația propriu-zisă rămâne cea mai confortabil de folosit. Poți să o descarci de aici pentru iOS și de aici pentru Android.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: