Amazon Echo te ajută să te joci doar prin comenzi vocale

Amazon Echo te ajută să te joci doar prin comenzi vocale

Nevăzătorii se bazează exclusiv pe indicii auditive când vor să rezolve o sarcină, iar prin intermediul Amazon Echo, compania americană vă propune o experiență similară.

Nu mai este foarte mult până când Batman vs. Superman va ajunge pe marile ecrane, un motiv suplimentar ca să fim agresați cu materiale promoționale pe toate căile, offline și online. Una dintre cele mai creative campanii de promovare ne este însă oferită de Amazon, printr-un parteneriat cu Warner Bros. și DC Comics.

Dacă ați avut vreodată ocazia să interacționați cu Amazon Echo, boxa inteligentă a celor de la Amazon, ați socializat cu Alexa, asistentul virtual al companiei, similar cu Siri din câteva puncte de vedere. Acum, Amazon Echo sau Amazon Fire TV, prin intermediul aceluiași asistent virtual vă permite să realizați o investigație în mod exclusiv prin comenzi vocale, pornind de la indiciile audio oferite de boxă. Jocul poartă numele de The Wayne Investigation și are ca scop descoperirea circumstanțelor în care au decedat părinții lui Bruce Wayne – caracterul din spatele lui Batman.

The Wayne Investigation vă va introduce într-un joc de aventură desfășurat în Gotham la scurt timp după decesul părinților lui Batman. Mecanica de joc este cât se poate de simplă, implicând doar întrebări și răspunsuri. Alexa va face tot posibilul să ajute cu descrieri detaliate ale mediului înconjurător și cu răspunsuri la întrebările pe care le veți adresa pentru a desluși misterul. Indicii vor fi ascunse la fiecare pas, iar realismul experienței va fi definit prin muzică, efecte sonore și diverse caractere. În aventura voastră vă veți perinda prin mai multe camere, dar pentru că nu veți vedea nimic, veți fi nevoiți să vă bazați aproape exclusiv pe imaginația voastră.

În total, întregul joc implică 37 de decizii pe care le puteți lua într-o perioadă de timp ce fluctuează de la 5 până la 40 de minute. Dacă aveți un Amazon Echo, pentru a profita gratuit de The Wayne Investigation trebuie să activați funcția omonimă din secțiunea skills a aplicației de mobil Alexa. Ultima etapă implică să spuneți ,,Alexa, open the Wayne Investigation.”

Citește și: