Această nouă imagine ne arată cât de frumos va fi HTC 10

Această nouă imagine ne arată cât de frumos va fi HTC 10

HTC 10 ar putea fi lansat în mai puțin de 24 de ore, dar leak-urile încă nu se opresc.

HTC 10, următorul flagship al taiwanezilor, ar putea fi lansat în cadrul unui eveniment organizat mâine, 12 aprilie. Dar chiar și acum, leak-urile nu se opresc, iar cele mai noi ne oferă șansa de a vedea din nou elegantul dispozitiv pe care îl vor prezenta cei de la HTC.

HTC 10 1

Telefonul pe care îl puteți vedea mai sus, după cum probabil ați observat, este identic cu cele prezentat în leak-uri anterioare, iar acum putem vedea și app drawer-ul (lista cu aplicații instalate).

Cât despre specificații, HTC 10 va avea un display 5,1 inch cu rezoluție QHD, procesor Snapdragon 820 și 4GB RAM. Spațiul de stocare va fi de 32GB și va avea o cameră foto principală de 12MP și una frontală de 5MP. Procesorul grafic va fi de tip Adreno 430, bateria va avea 3.000 mAh, iar telefonul va rula Android 6.0.1 Marshmallow.

O altă informație relativ nouă legată de HTC 10 vine sub forma unui alt test benchmark. Cei de la Phone Arena au obținut o imagine care arată că HTC 10 va avea un scor în Antutu de 156.000 de puncte. Asta înseamnă că performanțele telefonului vor fi mult mai bune (cel puțin ”pe hârtie”) decât cele oferite de iPhone 6S sau Samsung Galaxy S7. Zvonuri recente vorbesc despre trei versiuni ale acestui telefon, dintre care două vin cu numai 3GB RAM, iar una dintre ele va avea și un procesor mai slab.

Aceasta din urmă ar beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon 625 și ar urma să coste în jur de 584 de dolari. În mod interesant, un model HTC 10 este deja disponibil la precomandă în România, însă are un procesor Snapdragon 625, care nu justifică prețul de 3.300 de lei. Cel mai probabil, avem aici de-a face cu o eroare, iar versiunea care va fi livrată clienților va fi dotată cu un Snapdragon 820. Iar în cazul în care asemenea leak-uri nu vi se pare suficiente, puteți vedea chiar și un videoclip de prezentare mai jos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: