27 sept. 2016 | 19:54

Acesta ar putea fi următorul telefon de top Blackberry

ACTUALITATE
Acesta ar putea fi următorul telefon de top Blackberry

Blackberry DTEK60, telefonul despre care vă vorbeam zilele trecute, este subiectul unui nou leak.

Am avut parte de numeroase leak-uri în legătură cu Blackberry DTEK60 în ultima perioadă, iar unul dintre cele mai interesante a fost cel de săptămâna trecut, prin intermediul căruia am apucat să aflăm specificațiile telefonului. Acum, însă, Evan Blass, cel care a folosit o lungă perioadă pe Twitter doar denumirea @evleaks, a publicat o imagine cu presupusul telefon.

blackberry dtek60

După cum puteți vedea și în imaginea de mai sus, acesta nu este prezentat în detaliu. Însă cei de la Phonearena scrie că acesta ar putea beneficia de margini curbate precum modelul Priv. Desigur, pentru moment, acesta rămâne doar un zvon, întrucât avem prea puține informații la dispoziție. După cum am spus și în urmă cu câteva zile, ecranul ar putea avea o diagonală de 5,5 inci și ar trebui să suporte rezoluția de 2.560 x 1.440 pixeli. Din câte se pare, calitatea ridicată a display-ului va fi susținută de placa video Adreno 530.

blackberry dtek60 smartphone

În ceea ce privește puterea de procesare, se pare că nu va trebui să vă faceți griji, întrucât noul DTEK60 va beneficia de un hardware extrem de performant. Este vorba, mai exact, despre un procesor Qualcomm Snapdragon 820, cu un design quad-core și o arhitectură pe 64 de biți. De asemenea, telefonul ar veni dotat și cu 4GB de memorie RAM, oferind și 32GB pentru stocarea datelor personale.

Cât despre senzori, trebuie menționat că pe spate ar putea fi inclus un senzor de 21 de megapixeli, iar pe partea frontală am putea avea parte de un senzor de 8MP. Toate aceste specificații sunt susținute de o baterie încorporată, cu o capacitate de 3.000 mAh, care ar trebui să asigure o autonomie de o zi. Telefonul nu va avea o tastatură fizică, așa cum au alte device-uri BlackBerry, dar e posibil ca un alt device produs de canadieni, Rome, să încorporeze o astfel de tastatură.