Acest telefon ar putea fi următorul flagship Nokia

Acest telefon ar putea fi următorul flagship Nokia

Zvonurile legate de telefoanelor celor de la Nokia se țin lanț în ultima perioadă.

În urmă cu ceva vreme, compania HMD Global a încheiat o înțelegere cu cei de la Microsoft, prin intermediul căreia compania din Finlanda va produce telefoane cu brandul Nokia pe parcursul următorilor zece ani de zile. Așa cum scriu și cei de la Android Headlines, primele telefoane Nokia fabricate de către HMD ar putea apărea pe piață în prim parte a anului 2017. Asta înseamnă că anumite dispozitive ar putea fi introduse în cadrul evenimentului CES, organizat în Las Vegas, însă nimic nu a fost confirmat în mod oficial până acum.

Unul dintre telefoanele pe care am putea să le vedem în 2017 ar putea fi Nokia Z2 Plus. Acesta a apărut de curând pe site-ul Geekbench și, astfel, am avut ocazia de a vedea o parte din componentele care ar putea fi incluse în interiorul său. Spre deosebire de telefoanele Nokia pe care le-am văzut prin intermediul celorlalte leak-uri recente, Nokia Z2 Plus beneficiază, la prima vedere, de specificații foarte bune, demne de un telefon high-end.

Nokia Z2 Plus

Astfel, în ceea ce privește procesorul, vom avea de-a face cu un Snapdragon 820, unul dintre cele mai performante modele produse de către Qualcomm. Acesta va fi tactat la 1,77GHz și va funcționa alături de 4GB RAM. În ceea ce privește sistemul de operare, telefonul ar veni cu Android 6.0.1 preinstalat. În cadrul benchmark-urilor, telefonul a obținut scorurile următoare: 2.156 de puncte în testul single-core și 5.217 în testul multi-core.

 

Pe parcursul timpului, au apărut numeroase informații conform cărora HMD Global ar dori să lanseze două dispozitive de top în viitor, cu ecrane de 5,2 inci și 5,5 inci. Unul dintre acestea ar putea fi chiar Nokia Z2 Plus. De asemenea, leak-urile sugerau că unul dintre telefoane ar avea 4GB RAM, iar celălalt 6GB. Pentru moment, informațiile nu au fost confirmate de către HMD.
Etichete: