Acest video cu „Rogue One” va entuziasma orice fan Star Wars

Acest video cu

Dacă ești fan Star Wars, probabil că orice mic teaser te entuziasmează. E mai puțin de o lună până la lansarea „Rogue One”, iar acum a apărut clipul de mai sus, care îți va spori nerăbdarea.

Clipul de mai sus ne arată câteva scene noi, momente din procesul de filmare și actori entuziasmați de faptul că fac parte din acest univers fascinant. Dacă aruncăm o privire prin comentariile de pe YouTube, vedem cât de bine a fost primit video-ul. Și aflăm și că unii oameni nu așteaptă Crăciunul cu nerăbdare, ci lansarea filmului.

Filmul, care va avea premiera pe 16 decembrie, spune povestea creației Death Star, din perspectiva rebelilor care încercau să afle cum pot desființa această armă de proporții. Cel mai nou trailer pentru film, lansat săptămâna trecută, insistă pe povesea eroului principal, Jyn Erso, un pic mai mult față de clipurile anterioare.
Astfel, aflăm un pic mai multe detalii despre povestea familiei Erso și despre modul în care destinul lor ajunge să fie intercalat cu realizarea navei Death Star. Un lucru este sigur, deși Darth Vader nu va sta foarte mult în lumina reflectoarelor, simpla lui prezență e suficientă pentru a condimenta filmul.
După cum scriu și cei de la Verge, Rogue One: A Star Wars Story este primul film realizat în afara seriei tradiționale, iar cei de la Disney au dat de înțeles că nu au mari așteptări din punct de vedere financiar. Chiar și CEO-ul companiei a specificat că acesta nu este decât un experiment. Totuși, o parte din fani sunt de părere că „Rogue One” va fi cel mai bun film legat de Star Wars lansat vreodată. Nu rămâne decât să așteptăm lansarea. Evident, cu nerăbdare.

 

Citește și: