Acest costum de Halloween este format din cutii pentru Samsung Galaxy Note 7

Acest costum de Halloween este format din cutii pentru Samsung Galaxy Note 7

Scandalul cauzat de dispozitivele Samsung Galaxy Note 7 a reprezentat sursa de inspirație pentru costului de Halloween al unui american.

Samsung a decis în urmă cu câteva zile să nu mai producă modelul Galaxy Note 7, însă asta va mai trece multă vreme până când oamenii vor uita scandalul în care a fost implicată compania recent. În condițiile în care Haloween este din ce în ce mai aproape, un american s-a inspirat din situația recentă și a creat un costum care a reușit să atragă atenția tuturor.

După cum scriu și cei de la Verge, la prima vedere, putem observa cele șase cutii Samsung Galaxy Note 7 lipite de tricoul său. Însă în momentul în care Chris Kiley suflă într-un tub, putem vedea cu fumul iese din cutiile respective. Pentru moment, nu știm cu exactitate cum a fost realizat costumul sau cum a obținut Kiley componentele necesare. Cel mai probabil, tricoul său ascunde un sistem de tuburi care conectează toate cele șase cutii. Cât despre modul în care acestea au ajuns în posesia lui, nu putem decât să bănuim că omul cunoaște pe cineva în cadrul companiei.

Mai sunt doar câteva zile până la Halloween, iar costumul respectiv va fi cu siguranță unul dintre cele mai populare. Desigur, anul viitor, acesta ar putea să-și piardă din relevanță, din moment ce unii oameni vor fi uitat deja de exploziile cauzate de bateria inclusă în Note 7.

Inițial, când au început să explodeze primele telefoane Samsung, foarte mulți au fost de părere că problema este cauzată de bateriile defectuoase. Ulterior, însă, au ieșit la iveală mai multe informații.  În mod normal și legal, orice producător de telefoane care vrea să comercializeze smartphone-uri în Statele Unite ale Americii este obligat ca bateriile acelor aparate să fie testate de o autoritate independentă. Cu toate acestea, Samsung a ignorat convenția respectivă și și-a testat bateriile în mod intern, într-un laborator al companiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: