Cum, nu știați? Acest bărbat susținea că americanii lucrează mână în mână cu extratereștrii

Cum, nu știați? Acest bărbat susținea că americanii lucrează mână în mână cu extratereștrii

Dacă sunteți fani ai teoriilor conspiraționiste, o veți adora pe aceasta: un bărbat, care se vrea un ”avertizor de integritate”, susține că tot ce ați auzit până acum despre Area 51 este adevărat, dar și că americanii și extratereștrii cumva lucrează împreună. 

Bill Uhouse era unul dintre avertizorii de integritate (n.red. – whsitleblower) care susțin această teorie. A murit în 2009, dar spunea că, între 1966 și 1979 ar fi lucrat, inginer, la Area 51 alături de un extraterestru Cenușiu, numit ”J-Rod”. Cum, nu știați?

Ce făceau, mai exact, cei doi prieteni intergalactici la Area 51? Ar fi construit un simulator de zbor pe care să se antreneze piloții care ar fi urmat să folosească aparate de zbor create prin inginerie inversă, pornind de la navele extratereștre.

”J-Rod” ar fi fost pilot pe o astfel de navă și s-ar fi prăbușit în deșertul Nevada. Având în vedere că ”J-Rod” nu era chiar cel mai bun pilot, în contextul în care OZN-ul lui s-a lovit de Pământ, poate că armata ar fi trebuit să apele la un alt reprezentant al speciei Cenușii.

Și, în caz că vă întrebați, extraterestrul nu vorbea limba engleză, dar putea să comunice cu oamenii printr-o tehnologie specială care permitea conversațiile telepatice. Cum, nu știați?

Alte mărturii tragi-comice făute de Uhouse fac referire la rasele de extratereștri. Astfel, există Cenușii Înalți, Scunzi, și unii care au aceleași dimensiuni ca și oamenii. Unde se încadrează ”J-Rod”? Nu știm exact.

Există și alți ”avertizori de integritate” care susțin mărturiile lui Uhouse și, potrivit acestora, armata încă studiază tehnologiile extraterestre în mai multe locații de pe teritoriul SUA.

Fanii teoriilor conspiraționiste spun că construcția acestor facilități a început de pe vremea președinților Harry Truman și Dwight Eisenhower și erau gândite pentru a adăposti extratereștri Cenușii, Reptilieni și Albi Înalți. Eisenhower ar fi făcut tratate cu aceste rase cărora le-ar fi fost permis să experimenteze pe oameni, pentru a crea hibrizi între rasele lor și rasa umană, pentru că extratereștrii ar fi fost pe cale de dispariție. Cum, nu știați?

Extratereștrii aveau dreptul de a răpi persoane pe care să își facă experimentele, desprinse din poveștile cu naziști. Ce primeau oamenii la schimb? Tehnologie și arme infinit mai avansate decât ale noastre.

Și, ca să încheiem într-o notă la fel de veselă, Uhouse mai spunea că, în prezent, câteva sute, sau chiar mii de extratereștri Cenușii lucrează împreună cu angajații Pentagonului la tehnologii avansate. Noi ne întrebăm dacă Cenușii folosesc telefoane Blackberry sau dacă sunt fani Apple și din alte galaxii.

Cum, nu știați?

Citește și: