Aceasta e cea mai mare achiziție făcută vreodată cu Apple Pay

Aceasta e cea mai mare achiziție făcută vreodată cu Apple Pay

Cel mai important vot de încredere pentru o metodă de plată este o achiziție semnificativă, iar prin intermediul Apple Pay tocmai s-a finalizat o tranzacție de un milion de dolari.

Ideea achizițiilor prin intermediul telefonului mobil, în defavoarea cardurilor și a numerarului, are legătură cu un nivel sporit de confort. Prin prisma faptului că ai un singur dispozitiv la tine și joacă și rolul de portofel digital, ești mult mai relaxat. În plus, pe un smartphone poți aplica o serie de măsuri suplimentare de securitate, în timp ce un card furat, are mari șanse să poată fi folosit fără prea mari dificultăți.

Trecând peste aceste detalii, mulți dintre cei care au apelat la servicii precum Apple Pay, Samsung Pay sau Google Pay, le-au folosit pentru cumpărături la supermarket, achiziții de la farmacie și note de plată la un bar sau restaurant. Nimeni nu a asociat portofelul virtual cu achiziția unei mașini, de exemplu.

Apple Pay mai are însă un avantaj. Același sistem de plăți online poate fi folosit pentru achiziții în interiorul aplicațiilor pe care le aveți pe iPhone. Chiar și în aceste condiții însă, nu se aștepta nimeni ca cineva să se arunce la o achiziție de nivelul a câtorva sute de mii de dolari.

Inevitabilul s-a întâmplat zilele trecute când, un cumpărător ce a preferă să rămână anonim, a făcut o achiziție în valoare de un milion de dolari prin intermediul Apple Pay. Aceasta este cea mai importantă premieră înregistrată de către orice metodă de plată virtuală. Cel mai probabil, nici nu va încerca cineva prea curând să depășească acest record.

Dacă sunteți curioși care a fost subiectul achiziției, răspunsul îl puteți vedea în imaginea de mai sus. Este vorba de un Aston Martin DB5, un bolid clasic din 1964 pe care l-ați văzut în numeroase filme cu James Bond, dacă sunteți fani ai seriei 007. Achiziția in-app a fost fost făcută prin aplicația Vero, iar vânzătorul a fost casa de licitații COYS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo