Această cameră de dimensiuni reduse înregistrează tot ce vezi

Această cameră de dimensiuni reduse înregistrează tot ce vezi
12:53 15.07.2016

Dacă ești tipul de om care pozează și filmează cam tot ce face, camera Perfect Memory îți va face cu ochiul. Mai ales că e suficient de mică și ușoară încât să o poți purta ca pe un pandantiv.

Camera a fost creată de cei de la General Streaming Systems și momentan este în stadiul de proiect pe IndieGoGo. E compactă, are o capacitate de memorie de 128GB, filmează HD, are o lentilă stabilă, construcție metalică, baterie de 1.000 de mAh, iar dezvoltatorii săi spun că poate fi folosită în calitate de cameră foto, video sau chiar pentru animalele de companie, dacă o atașezi de zgardă.

Este compatibilă atât cu dispozitivele cu iOS, cât și cu cele cu Android, astfel încât e foarte ușor să distribui pe orice rețea socială „creațiile” pe care le obții, fără să compromiți calitatea. Ceea ce o face și mai interesantă e funcția de filmare time lapse (procedeu de comprimare a unor secvențe de durată foarte mare în câteva secunde sau minute).

În plus, modul AutoEdit îți permite să salvezi clipurile video în mișcare, după terminarea evenimentului surprins. Dacă o lași să filmeze încontinuu, nu mai ai de ce să îți faci griji că nu vei reuși să surprinzi cu telefonul un moment interesant. Dezvoltatorii spun că tot ce ai de făcut pentru a salva filmarea din ultimele cinci minute e să dai un „tap” camerei, astfel încât să nu fi nevoit să cauți momentul respectiv în toată înregistrarea.

Prețul pornește de la 99 de dolari și o poți avea fie pe argintiu, fie pe auriu. Dacă lucrurile merg cum trebuie, distribuirea ar începe în luna octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: