11 feb. 2016 | 08:17

A opta carte cu Harry Potter are o dată oficială de lansare

ACTUALITATE
A opta carte cu Harry Potter are o dată oficială de lansare

După o pauză de câțiva ani și numeroase declarații ce confirmau că nu va exista un nou volum din Harry Potter, a opta carte din serie a primit o dată oficială de lansare.

Refuză să moară. Numărul fanilor Harry Potter este atât de mare încât, chiar și după ce seria filmelor s-a încheiat iar cârțile s-au finalizat într-un mod mai mult decât decent, mulți sunt foarte curioși în legătură cu ce s-a întâmplat în viața popularului erou. Răspunsul la toate întrebările voastre va exista în cel de-al optulea volum intitiulat Harry Potter and the Cursed Child ce va ajunge în magazine în această vară. Merită reținut că se va lansa simultan în format digital și tipărit pentru a potolii setea de Harry Potter a tuturor pasionaților de lectură, indiferent de mediul preferat.

În cazul în care țineți evidența, a opta carte vine la 19 ani după ce primu volum a ajuns în librării, înainte să fie tradusă într-un număr surprinzător de mare de limbi străine și să-l transforme pe Daniel Radcliffe în popularul personaj din filmele cu același nume.

Harry Potter și Copilul Blestemat va reitera în detaliu o poveste pe care fanii adevărați au putut-o deja vedea în cinematografe vara trecută deoarece a stat la baza unei piese de teatru ce a fost jucată doar în Londra pe o perioadă de timp limitată. Cartea este destinată celor care nu au apucat să ajungă la spectacol. Povestea centrală este aceeași, deși cartea va fi probabil un pic mai stufoasă decât scenariul piesei.

Acțiunea din Harry Potter and the Cursed Child ni-l înfățișează pe Harry la 18 ani după povestea din ultima carte. Acesta este acum un angajat obosit al Ministerului Magiei și tatăl a trei copii de școală. În acest moment în timp, Harry încearcă să se lupte cu trecutul să care refuză să dispară, iar cel mai tânăr fiul al său, Albus se străduiește să ignore greutatea testamentului familiei din care face parte și pe care nu și l-a dorit niciodată.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele